PRIGODA ZA OKUPLJANJE

RASPRAVE OKO NOĆI MUZEJA Vrijeme je bilo toplije nego prethodnih godina, no na manifestaciju je izašlo manje posjetitelja

    AUTOR:
    • Patricia Kiš

  • OBJAVLJENO:
  • 05.02.2019. u 10:10

Facebook

Tisja Kljaković Braić na temu Noći muzeja

 

Puno se polemika odvilo tijekom vikenda, a najviše njih preko društvenih mreža, u vezi s Noći muzeja. S najviše je humora temi pristupila Tisja Kljaković Braić koja je, i ovaj put kroz dogodovštine svojeg svima poznatog bračnog para, predstavila i ovu temu, raspravu hoće li njih dvoje otići na Noć muzeja ili pak neće zbog vremena, i to dok oboje leže na kauču.

 

Vrijeme je, doduše, bilo toplije nego prethodnih godina, no na manifestaciju je izašlo nešto manje posjetitelja, iako je i dalje riječ o velikoj brojci, dvjestotinjak tisuća ljudi.

Riječ je, dakako, o populističkom događaju, kada i političari posjećuju muzeje, događaju koji će pod imenom Noć muzeja svrstati i nastup mažoretkinja i pečenje mesa uz vatru.

No rekla bih da su organizatori od prvog dana to i sami tako predstavili, nikad nisu niti predstavljali Noć muzeja kao elitni događaj. Tako da je sve vrlo iskreno. Iako brojkom dominiraju posjetitelji zagrebačkih institucija, u manjim je sredinama često ovo prigoda za okupljanje.

Više na Jutarnjem...


Izdvajamo