ZA SENZORIČKI PARK

ROTARACTOVA HUMANITARNA REVIJA U KLOVIĆEVIM DVORIMA 'Ako je suditi po ovogodišnjem događanju, karte je potrebno nabaviti znatno prije'

 Rotaract klub Zagreb Kaptol
 

Galerija Klovićevi dvori ovog je utorka otvorila svoja vrata humanitarnoj modnoj reviji Fashion&Compassion u organizaciji Rotaract kluba Zagreb Kaptol pod pokroviteljstvom predsjednice RH i Sveučilišta u Zagrebu. Revija se održava već treći put, a pred brojnim gostima atrijem Klovićevih dvora prošetale su brojne poznate osobe noseći kreacije pet hrvatskih dizajnera i modnih kuća među kojima su bili Varteks, Morana Krklec, Loreta Gudelj, AnimaM by Mirna Posavčević te Ivan Friščić s brendom De Light.

- Rotaract klub Zagreb Kaptol trećim je izdanjem ove revije pokazao ozbiljnost u svojoj ideji povezivanja mode i pozitivne promjene te se čini da i šira javnost jednako tako prepoznaje ovu akciju. Ako je suditi po ovogodišnjem događanju, karte je potrebno nabaviti znatno prije jer raspoloživa mjesta za ovu reviju brzo nestanu - rekao nam je Dominik Vukušić, predsjednik Rotaract kluba Zagreb Kaptol, neprofitne humanitarne udruge koja okuplja oko 20 članica u dobi od 18 do 30 godina.

Rotaract klub Zagreb Kaptol

Prikupljena sredstva upotrijebit će se za dovršetak senzoričkog parka Specijalne bolnice Goljak, koji će djeci koja su primorana boraviti u bolnici svakako biti od velike koristi.

- Ono što čini našu reviju drugačijom jest i odnos prema našim gostima donatorima, pazimo na svaki detalj pri dolasku gosta, kako bi svi doživjeli taj pozitivni osjećaj pomaganja zajednici - objasnio nam je Vukušić.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 19:02