IZNAJMLJIVAČI ODAHNULI

FESTIVAL ULTRA EUROPE OSTAJE U HRVATSKOJ! Nastavlja se s pripremama za peto izdanje spektakla na splitskom Poljudu

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 08.05.2017. u 11:21

Promo

Od premijernog izdanja 2013. godine, festival ULTRA Europe održava se na idiličnoj hrvatskoj obali u samom srcu Dalmacije. Svake godine tisuće strastvenih ljubitelja glazbe iz cijeloga svijeta posjeti splitski Poljud kako bi bili dijelom najvećeg festivala elektroničke glazbe u Hrvatskoj, koja se proteklih godina pozicionirala kao jedna od vodećih festivalskih destinacija u Europi.

Iako su proteklih dana u javnost izišle informacije kako je održavanje petog izdanja upitno, iz tvrtke ULTRA Worldwide stiže vijest koja će obradovati sve poklonike ovog spektakla - festival ULTRA Europe ostaje u Hrvatskoj, a zajedno s domaćim partnerom, tvrtkom MPG Live, nastavljaju s pripremama kako bi jubilarno izdanje bilo najbolje do sad.

Promo
 

- Za peto izdanje festivala ULTRA Europe, mi iz brenda ULTRA Worldwide, u suradnji s našim istaknutim lokalnim partnerima, poduzeli smo važne korake kako bismo osigurali da i ovo izdanje bude slavlje u skladu s visokim standardima koje brend ULTRA Worldwide zahtjeva. Posjetitelji se mogu nastaviti veseliti ovogodišnjem festivalu i budućim događanjima brenda ULTRA u Hrvatskoj. Zahvaljujemo svim obožavateljima i glazbenicima, lokalnim vlastima, partnerima i ostalima, koji su davali bezuvjetnu potporu festivalu ULTRA Europe - stoji u službenom priopćenju tvrtke ULTRA Worldwide, u kojemu poručuju i da će sve informacije oko ovogodišnjeg line-upa, kao i nove uzbudljive detalje, predstaviti u danima koji slijede.

Promo
 

Tvrtka MPG Live ekskluzivni je organizator i promotor festivala ULTRA Europe koji će se, podsjećamo, održati na Poljudu u Splitu od 14. do 16. srpnja 2017. godine.

- Kao vodeća agencija specijalizirana za evente i promociju najvećih glazbenih događanja u Hrvatskoj, uzbuđeni smo zbog organizacije jubilarnog izdanja festivala ULTRA Europe 2017., a nadamo se da ćemo zajedno s našim partnerima, tvrtkom ULTRA Worldwide, pronaći rješenje kako bismo festival zadržali u Splitu i narednih godina - izjavili su iz tvrtke MPG, domaćeg organizatora festivala.

Sve novosti o festivalu mogu se pronaći na službenoj web stranici, službenoj Facebook stranici festivala, Twitter profilu i aplikaciji na iTunesu.

Promo
 


Besplatno se prijavite na portala Jutarnji.hr

Izdvajamo