PRIJETNJE NISU BILE PRAZNE

HAKERI ISPUNILI OBEĆANJE, NA INTERNETU SE POJAVILA NEEMITIRANA EPIZODA IGRE PRIJESTOLJA 'Ratni plijen' bit će do sada najkraća epizoda serije

 Screenshot / YOUTUBE
 

'Ratni plijen', četvrta epizoda sedme sezone HBO-ove serije Igra prijestolja, procurila je na internet tri dana prije premijere, piše The Verge.

Podsjećamo, televizijska kuća HBO u ponedjeljak je objavila da je bila žrtva hakerskog napada te da su na internet puštene neemitirane epizode serija Ballers i Room 104. Navodno su na internet pušteni i pisani materijali iz četvrte epizode serije Igra prijestolja.

Hakeri su nakon napada obećali da će 'uskoro' nastaviti s puštanjem HBO-ove imovine na internet i čini se da su stavljanjem 'Ratnog plijena' u opticaj ispunili svoje obećanje.

Do sad najkraća epizode serije u međuvremenu je toliko puta preuzeta i pogledana da je u ovom trenutku na prvotnoj poveznici onemogućeno daljnje preuzimanje i gledanje.

Podsjećamo, hakeri tvrde da su u napadu ukrali 1,5 terabajta podataka. HBO nije želio komentirati što je točno ukradeno, koje intelektualno vlasništvo je pogođeno napadom i koliko je podataka ukradeno.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 13:04