UDAR NA HOLLYWOOD

Bend koji je napunio Zagrebački velesajam optužio redatelja 'Suicide Squada' za krađu

Yolandi Visser također tvrdi da su joj i Cara Delevingne i Jared Leto pričali da je redatelj na snimanju filma stalno govorio o Antwoordu

Južnoafrička grupa Die Antwoord, koja je u lipnju oduševila publiku u krcatom Paviljonu 9 Zagrebačkog velesajma, oštro je reagirala na novi film 'Odred otpisanih' ('Suicide Squad') koji je u prva četiri dana kinoprikazivanja zaradio impozantnih 146 milijuna dolara.

Yolandi Visser, pjevačica ovog "rap rave" benda poznatog po šokirajućem imidžu, putem Instagrama danas je optužila filmskog redatelja Davida Ayera da je bez dozvole pokrao njihov vizualni stil. Uz to je objavila video koji prikazuje sličnosti Ninje, frontmena benda, i filmskog lika Jokera kojeg u filmu glumi Jared Leto, te Yolandi i Margot Robbie koja glumi zločestu i psihički nestabilnu Harley Quinn. Ayer je, navodno, telefonom kontaktirao bend prije nego što je snimao film, ali nigdje kasnije nije njih naveo kao uzor za vizualni stil svojih likova.

Die Antwoord

Također, Yolandi Visser također tvrdi da su joj i Cara Delevingne (manekenka i glumica koja tumači ulogu opake čarobnice) i Jared Leto pričali da je Ayer na snimanju filma stalno govorio o Antwoordu. Na filmu ima još mnoštvo detalja koje drugi ljudi neće vidjeti "ali mi primjećujemo", poručila je Visser.

yes David Ayer u jockin our style. callin ninja up before your movie came our pretendin 2b down, so it looks OK when u bite our black & white graf style & our opening sequence to umshiniwam & an all da lil tiny details u nibbeld dat other people wont see but we notice. Cara & Jared told us how much u were talkin abt us on set but u never asked our permision to rip us off. An when ninja texted u sayin wassup wif dat u said nothin like a scared lil bitch. U were jus flauntin our names pretendin to b down. u aint down an u never will b. but before we knew da extent of ur two face nature - u invited us to ur movie premiere(which i didnt wanna go to) but ninja went , tinkin ur solid guy an mayb there was jus a lil "misunderstandin". Den poor ninja had to sit thru dat hole bullshit movie. An u even got da nerve to say wassup to him smilin - an ninja has to b nice cus he is there wif his kid. But we all tink u wack. U shud start a crew called:,"im a fake fuck" ask kanye if he wants to join u. Cum show ur pretty face at my studios. U know Muggs & u know where da Soul Assasin Studios at. we watin for u. @djmuggs_the_black_goat_ @zef_alien @boojie_baby_ @ragingzefboner @_dark_force_ @dejanvisser @djhitekisgod @jipsi518

A video posted by ¥O-LANDI VI$$ER (@prawn_star) on

Antwoord je inače od početka karijere izražavao filmske ambicije, pa su do sada snimili dva filma: prvi je bio kratki film 'Umshini Wam', a drugi prilično uspješan SF 'Chappie' iz 2014. godine. Poznato je da su odbili nekoliko puta za suradnju, poput ponudu Lady Gage da nastupe kao predgrupa na njezinoj južnoafričkoj turneji.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 22:33