'BOHEMIAN RHAPSODY'

BIOGRAFSKI FILM O PROSLAVLJENIM ROCKERIMA DOBIO MAESTRALNU NAJAVU Čini se da su totalno pogodili s odabirom glumca za ulogu Freddieja Mercuryja

Rami Malek kao Freddie Mercury
 20th Century Fox / YOUTUBE
 

Filmski studio 20th Century Fox u utorak je objavio najavu filma o britanskoj glazbenoj skupini Queen "Bohemian Rhapsody", piše The Guardian.

U ulozi pjevača Queena Freddieja Mercuryja koji je preminuo 1991. godine pojavljuje se glumac Rami Malek kojeg ljubitelji televizijskih serija pamete kao Elliota Aldersona iz Mr. Robota.

Na filmu o proslavljenim britanskim rokerima radi se još od 2010. godine, a Malek je ulogu Mercuryja dobio nakon što je britanski glumac i komičar Sasha Baron Cohen 2013. godine odustao od rada na filmu zbog "kreativnog razilaženja" s preostalim članovima benda Queen. Gitarist Queena Brian May Cohena je nazvao "šup***".

Projekt je kasnije upao i još više problema kada je redatelj filma Bryan Singer počeo sve više i više izbivati sa snimanja zbog "zdravstvenih razloga". Usred snimanja ga je zamijenio redatelj filma Orao Eddie Dexter Fletcher.

"Bohemian Rhapsody" prati karijeru grupe Queen od njezinih početaka pa sve do okupljanja na koncertu Live Aid gdje je Mercury održao jedan od najboljih nastupa u povijesti rock glazbe.

Film bi u kina trebao doći krajem listopada ove godine.

20th Century Fox / YOUTUBE
Rami Malek kao Freddie Mercury

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 15:40