ZVIJEZDE NA SETU

FOTO: IGRA PRIJESTOLJA SE VRATILA U DUBROVNIK! Jedan mali detalj sa snimanja naznačio vrlo važnu prekretnicu u popularnoj seriji

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 15.12.2016. u 18:28

Dubrovnik, 151216.
Postavljanje seta za snimanje serije Igre prijestolja unutar gradskih zidina.
Foto: Tonci Plazibat / CROPIX
CROPIX

Game of Thrones se vratio u Dubrovnik. Iako se vjerovalo da će sedma sezona globalno popularne HBO serije zaobići ove godine naš grad, izleda da ova popularna serija ne može živjeti bez Dubrovnika. Tri glavne zvijezde serijala Lena Headey (Cersei Lannister), Nikolaj Coster - Waldau (Jamie) Lannister i Hafþó Júlíus Björnsson poznatiji kao Gregor 'The Mountain' Clegane pojavili su se na setu u Dubrovniku, a priča se da će snimanje trajati tri dana. Pripreme za snimanje danas su se održale ispred samostana sv. Dominika, a kako se moglo vidjeti, korišten i umjetni snijeg pa će serija dobiti i zimski štih iz Dubrovnika ili Kraljevog Grudobrana, piše Dubrovački vjesnik.


Snimanje HBO serije je već počelo u Sjevernoj Irskoj i Sevilli u Španjolskoj, ali Dubrovnik je još uvijek u planu za ovu godinu.Po svemu sudeći izgleda da je Kraljev grudobran potrabn u ovoj predposljednjoj sezoni. Današnje snimanje se održavalo na gradskim zidinama.

Više na Jutarnjem...


Izdvajamo