PAPAYA FILMS ORIGINAL SERIES

'HEJ RIBO, I TI SI BUDNA' Prvi vam donosimo kratki film 'The Call From Tomorrow' koji su snimili Zagrepčani: 'Želimo talente predstaviti internetu'

 Papaya Films Original Series
 

- Hej ribo, i ti si budna.

- Pa vidim da nisi dobro, a obećala sam ti ispuniti jednu želju prije nego umrem. Jesi odlučio što želiš?

- Mislim da jesam. Hoću svaki dan razgovarati sa sobom - iz sutra. Ono. Kratki razgovor, možda pola sata.

"The Call From Tomorrow" nakon ovog početka šest minuta će vam okupirati monitor, a nakon toga misli. Film Zagrepčana Maria Mlakara kao režisera, i Maruške Đukić kao producentice, upravo je premijerno predstavljen na društvenim mrežama produkcijske kuće Papaya Films.

"The Call From Tomorrow" sniman je u Zagrebu, u noći, no lako ćete prepoznati i Cvjetni, i Ilicu.

Mlakar je film režirao za produkcijsku kuću Papaya Films, koji su tjednima pripremali seriju svojih originalnih kratkih filmova, a koje objavljuju na društvenim mrežama.

Pogledajte "The Call From Tomorrow":

Talente žele predstaviti tamo gdje su danas dostupni svima - na društvenim mrežama

'Papaya Films Original Series', kojoj film pripada, kreativna je inicijativa koja predstavlja redateljske talente iz cijelog svijeta, a ovom serijom na temu 'Znatiželje' žele proslaviti uzbudljivi svijet online videa.

- Želimo dokazati da filmovi na društvenim mrežama mogu imati jaku kreativnu viziju, biti u najboljoj kvaliteti i ispuniti trenutačne zahtjeve interneta. Inicijativa je pokrenuta u rujnu 2016., i vidimo je kao dugoročni napor da ljudima predstavimo nadahnute redatelje. Svaki film objavljujemo na društvenim mrežama Papaya Filmsa. Svake sezone priliku dobije novi val redatelja, a prva je imala više od 1,5 milijuna prikaza, i više od šest tisuća reakcija na društvenim mrežama - poručili su iz 'Papaye', produkcijske kuće s adresama u Varšavi, Londonu i New Yorku.

Filmovi koje sada imate priliku gledati snimani su u Singapuru, Hrvatskoj, Engleskoj, Njemačkoj, Brazilu, Gruziji, Španjolskoj i Francuskoj. Inače, prva epizoda emitirana je 6. studenog, a stvorio ju je berlinski dvojac The Apiary.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 04:57