HIT VEČERI

KAKO SHVATITI OVE IZRAZE LICA, JE LI BILA PIJANA ILI SAMO ZATEČENA? Grimase Winone Ryder preplavile internet jutro nakon SAG nagrada

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 30.01.2017. u 10:12

Actress Winona Ryder poses with the award she won for Outstanding Performance by an Ensemble in a Drama Series for her role in
Mario Anzuoni / REUTERS

Winona Ryder

 

Stranger Things, neobična, ali genijalna serija, dobitnik je nagrade za Outstanding Performance by an Ansamble na 23. dodjeli nagrada SAG održanim u nedjelju navečer u Los Angelesu.

Glumačka ekipa popela se na pozornicu ne krijući oduševljenje, no prava je zabava počela tek uslijed strastvenog i očito neočekivanog govora glumca Davida Harboura koji u seriji tumači lik Jima Hoppera.

Jutro poslije, Internet bruji o najupečatljivijem trenutku večeri. Progovorivši o jedinstvu i suprostavljanju nasilnicima, glumac se zapravo osvrnuo na nedavni Trumpov potpis zabrani ulaska u zemlju imigrantima iz sedam muslimanskih zemalja.

No, između 15 članova glumačke ekipe koja je okružila Harboura na pozornici, jedno je lice danas postalo ultimativni meme i gif hit. Naime, reakcije Winone Ryder i izrazi lica koja je pritom slagala kretali su se u rasponu od čuđenja do podržavanja rečenog, a koliko ekspresivno je to činila govori poplava Tweetova i postova koji su nas jutros dočekali.

 

 

 

 

 

 

Više na Jutarnjem...


Izdvajamo