NEDJELJOM NAVEČER

KREĆE NOVA SERIJA 'Da sam ja netko' snimljena je uz film koji je podigao prašinu kandidaturom za Oscara

 promo foto
Dramska serija 'Da sam ja netko' suvremena je priča o obiteljskim odnosima, snimljena uz nagrađivani igrani film 'Ti mene nosiš'

ZAGREB – Nova dramska serija 'Da sam ja netko' stiže na prvi Program HTV-a sutra, 11. listopada u 21.26 sati. 'Da sam ja netko' Ivone Juke suvremena je priča o obiteljskim odnosima, snimljena uz nagrađivani igrani film 'Ti mene nosiš', oko kojeg se nedavno podigla prašina u javnosti kada je postao crnogorski kandidat za Oscara.

U sedam epizoda serije pratimo sudbine likova koji se bore s problemima svakodnevice, njihove ljubavi, razočaranja, uspjehe i padove. U središtu su odnosi triju kćeri i njihovih očeva: djevojčica Dora ( Helena Beljan) u čiji se život vraća otac ( Goran Hajduković), sitni kriminalac i diler, redateljica Ives ( Lana Barić) koja se brine o dementnom ocu ( Vojislav Brajović) i producentica Nataša ( Nataša Dorčić) koja odgađa suočenje s ocem ( Kruno Šarić) zbog obiteljskog nasilja. Glavne likove povezuje rad na sapunici čiji je virtualni svijet iluzija postavljen kao kontrast snažnom realizmu svakodnevnog života.

"Dramsku seriju Da sam ja netko HRT je otkupio prošle godine na temelju javnog poziva neovisnim proizvođačima. S obzirom na uspjeh filma Ti mene nosiš, uz koji je snimljena ova serija, možemo očekivati velik interes gledatelja", istaknula je urednica serije Gordana Mrđen.

Glumačka ekipa

Impresivnu glumačku ekipu predvode Lana Barić, Nataša Janjić, Nataša Dorčić, Helena Beljan, Vojislav Brajović, Goran Hajduković, Sebastian Cavazza, Filip Križan, Kruno Šarić i Juraj Dabić.

Redateljica Ivona Juka i glumac Vojislav Brajović

Serija je snimljena za HTV u produkciji tvrtke 4film, i produkcijski je vrlo zahtjevna, s 88 uloga i brojnim statistima na 92 lokacije.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 20:57