KRAJ SERIJE

NEVJEROJATAN GAF U POSLJEDNJOJ EPIZODI IGRE PRIJESTOLJA Zbunjeni gledatelji u nevjerici zaustavljaju spornu scenu: 'Ovo se stvarno događa...'

 Profimedia, screenshot Twitter
 

Jutros cijeli svijet bruji o posljednjoj epizodi serije koja je milijune gledatelja na svijetu zadnjih godina držala uz ekrane. 'Game of Thrones' završio je, kraj sage dočkan je bez daha.

To što mnogi nisu zadovoljni načinom na koji su David Benioff i Dan Weiss, kreatorski duo posljednjih epizoda, odlučili završiti priču koju je započeo i do u najsitnije detalje razradio pisac predložaka prvih nekoliko sezona, George R. R. Martin, trenutno je manje važno - serija je, na koncu, postigla ono što je prije nje rijetko koja imala čast.

No osim o sadržaju finala i ishodu koji otkriva tko je konačno zasjeo na željezni tron, gledatelji danas bruje i o jednome nesretnom detalju koji se potkrao ekipi na setu.

Iako na svakoj epizodi rade tisuće ljudi, od kreativnih diretktora do šminkera, stotine statista, dublera, nitko od prisutnih nije primijetio, ponovno, da se u jednoj sceni našla - plastična boca, prenosi Slobodna Dalmacija.

Jer nije čak riječ ni o prvome ovakvome propustu u zadnjih prikazanih šest epizoda. Milijuni gledatelja u nevjerici zaustavljaju scenu u kojoj se greška ovaj put potkrala, a nema nikakve dileme da plastična boca uistinu je tu, baš poput Starbucksove šalice za kavu u drugoj epizodi finalne sezone.

"Da, ovo se stvarno događa...", napisao je gledatelj koji je prvi uočio gaf, no humor koji je uslijedio nakon prvog gafa nije prisutan. Čini se da je gledateljima konačno prisjelo, zbog nezadovoljstva krajem ili razočaranja greškama, nisu se izjasnili točno, no raspoloženje fanova se na društvenim mrežama drastično srozalo, piše Slobodna Dalmacija.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 17:01