11-ORICA POSTAJU OSMORKE

'Oceanovih 11' dobiva dobiva spin-off 'Ocean's Ocho' u kojem će glumice imati sve glavne uloge

 Danny Moloshok, Neil Hall, Mario Anzuoni / REUTERS

Filmski hit Oceanovih 11 u režiji Stevena Soderbergha s Georgeom Clooneyjem, Bradom Pittom i Mattom Damonom u glavnim ulogama dobiva dobiva spin-off 'Ocean's Ocho' u kojem će ovaj puta glumice imati sve glavne uloge, prenosi Hollywood Reporter.

Sandra Bullock (Gravity) i Cate Blanchett (Carol) predvode glumačku ekipu koja još uključuje Anne Hathaway (Les Miserables), Helenu Bonham Carter (Alice Through the Looking Glass), Mindy Kaling (The Mindy Project), Rihannu (Battleship) i Noru 'Awkwafina' Lum (Neighbors 2). Film će režirati Gary Ross, redatelj filmova Igre gladi i The Free State of Jones.

Očekuje se da će redatelj filma Oceanovih 11 Steven Soderbergh biti uključen u produkciju i to u značajnom kapacitetu. Soderbergh trenutno režira film Logan Lucky u Atlanti te bi se projektu trebao priključiti ubrzo nakon toga. Scenarij film napisali Olivia Milch i redatelj filma Ross.

Ženska verzija filma Oceanovih 11 dugo se spominjala kao projekt koji su mnogi priželjkivali, pogotovo glumice u Hollywoodu. Ulazak u produkciju ovog filma dolazi nakon ženske verzije Ghostbustersa koja, doduše, nije doživjela značajniji uspjeh na kino blagajnama. Nastavljajući temu ženskih verzija filmova s gotovo ekskluzivno muškarcima u glavnim ulogama, već se dugo govori o tome da će filmska franšiza Plaćenici dobiti svoju žensku inačicu, no taj film je još u fazi razvoja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 05:04