NASLJEĐE OD SEDAM FILMOVA

ODZVONILO JE TRČANJU PO ULICAMA PHILADELPHIJE I ZAMRZIVAČU ZA MESO Sylvester Stallone najavio da lik boksača Rockyja Balboe vjerojatno ide u mirovinu

    AUTOR:
  • OBJAVLJENO:
  • 29.11.2018. u 10:35

ROCKY II, Sylvester Stallone, Burgess Meredith, 1979., Image: 97126580, License: Rights-managed, Restrictions: For usage credit please use; ©United Artists/Courtesy Everett Collection, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Everett
Profimedia, Everett

Sylvester Stallone i Burgess Meredith

 

Američki glumac Sylvester Stallone u srijedu je natuknuo da je možda stiglo vrijeme da se oprosti od uloge boksača Rockyja Balboae, kojega je igrao u sedam filmova.

"Na žalost sve mora proći... i završiti se", napisao je Stallone uz video koji je postavio na Instagram u srijedu, tjedan dana nakon početka prikazivanja "Creed II" u SAD-u.

"Ovo je vjerojatno moj posljednji rodeo, to što se dogodilo... nikad nisam očekivao", kazao je 73-godišnji glumac u videu.

 

"Mislio sam da je s Rockyjem gotovo 2006. i bio sam time zadovoljan i iznenada taj mladi čovjek (Michael B Jordan) pojavio se i čitava se priča promijenila".

Stalloneov lik Balboa pojavio se u šest filmova o Rockyju od kojih se zadnji prikazivao 2006. i potom ponovno u filmu "Creed: Legenda je rođena" 2015. u kojemu je postao trener glavnog lika Adonisa Johnsona kojega je igrao Jordan.

U 2016. uloga je Stalloneu osigurala njegov prvi Zlatni globus 40 godina nakon što je bio nominiran kao scenarist za prvi film u seriji 1976.

 


Besplatno se prijavite na portala Jutarnji.hr

Izdvajamo