POVRATAK U BUDUĆNOST

PROMJENA NAKON KOJE BIG BROTHER VIŠE NIKAD NEĆE BITI ISTI! Nova sezona najpoznatijeg realilty showa bit će samo za najžešće fanove

 Screenshot RTL

Nova, 19. sezona, američkog Big Brothera iza kojeg stoji CBS dostupna je isključivo putem streaminga. Takav način gledanja zapravo je prirođen konceptu ovog reality showa u kojem se stanari mogu pratiti 24 sata dnevno, sedam dana tjedno. Protekla dva ljeta svi pretplatnici CBS-ovog streaming servisa 'All Access' imali su prilike pratiti Big Brother upravo na takav način. Dakako, to je u prvom redu namijenjeno najzagriženijim ljubiteljima ovog ultimativnog televizijskog eksperimenta, dok su oni ostali pratili uobičajene tri tjedne emisije posvećene događanjima u Kući.

'Big Brother: Over the Top', koji je startao 28. rujna i trajat će do 2. prosinca, imat će sličan format, ali sve će se prikazivati isključivo online. Svale srijede bit će tjedna emisija s naglascima događanja, te izbacivanje jednog od stanara, a svake večeri program će biti posvećen dnevnim zadacima, natjecanjima i sličnim ceremonijama.

Ovakav način prikazivanja omogućava gledateljima da ležerno prate show kako su i do sada gledali, ili pak da se bez pauze zalijepe za ekran sljedeća dva mjeseca, kako im drago. Odluka o prebacivanju Big Brothera isključivo na streaming servis zapravo daje gledateljima mogućnost da ga prate onako kako je to trebalo biti dostupno od samoga početka.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 06:41