TRAGIČNA SMRT

Snima se film ‘Uhvaćeni u letu’:Na red su došli paparazzi kojiLady Di nisu ostavljali na miru

 Goran Sebelić / CROPIX

Nakon snimanja u Zagrebu, Opatiji i Preluci, ekipa filma “Uhvaćeni u letu” preselila je set u Rovinj gdje bi trebali provesti četiri dana

.

Priča o pokojnoj princezi Diani, koju glumi australska glumica Naomi Watts, obrađuje posljednje dvije godine njezina života, od ljubavne afere s dr. Hasnatom Khanom do pogibije para u pariškom tunelu 31. kolovoza 1997. godine.

Medijska pompa

Upravo proganjanje paparazza, koji su okruživali Dianu cijeli život i u konačnici posredno skrivili tragičnu smrt para u automobilskoj nesreći, scene su koje čine glavninu odrađenog posla u Rovinju tijekom ponedjeljka. Mnoštvo “fotoreportera” preplavilo je rovinjsku rivu kako bi se dočarala medijska pompa koja je pratila svako pojavljivanje najomiljenije članice bitanske kraljevske obitelji.

U ležernom izdanju

Za razliku od Lady Di, Naomi Watts nije smetao interes medija koji je izazvala u Hrvatskoj. Tako je tijekom pauze prošetala Rovinjom i razgledala suvenirnice, i to vrlo opušteno, iako su i nju pratili fotoreporteri. Svoju ležernost već je dokazala u Opatiji kad je elegantne kostime sa seta nakon gašenja kamera zamijenila kratkim traper hlačicama i majicom. Prema planu, “Uhvaćeni u letu” snimat će se u Hrvatskoj do sredine srpnja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 19:25