KRAJ JEDNE ERE

ŠOK U ZOMBI HOROR SERIJI ' THE WALKING DEAD' Fanovi se opraštaju od šerifa Ricka, umire u sljedećoj epizodi

Andrew Lincoln
 Profimedia, Planet
 

Ako još uvijek pratite “The Walking Dead”, jednu od najobožavanijih zombie serija na svijetu koja je sada u devetoj sezoni, onda vjerojatno slutite što slijedi.

Sljedeće nedjelje Andrew Lincoln, glavni glumac najgledanije serije AMC-a u povijesti (u Hrvatskoj ponedjeljkom navečer epizode prikazuje FOX) glumi posljednji put. Naime, producenti su odlučili da glavni lik serije šerif Rick Grimes - umre.

Ovog puta šokantni preokret se ne skriva, a Lincoln već tjednima javno priča o svom odlasku. To pomaže i seriji koju je nekad uživo pratilo 16 milijuna ljudi, a sada je spala na manje od 4 milijuna. Iako se već razmišljalo o ukidanju, otkad se zna da Rick Grimes umire, “The Walking Dead” ponovno je preskočio pet milijuna, a ove nedjelje, njegovu zadnju epizodu gledat će ih još više, smatraju televizijski analitičari.

Podsjetimo, “The Walking Dead” je serija bazirana na horor stripu Roberta Kirkmana o uništenom svijetu koji su pregazili zombiji, a grupa preživjelih ponovno pokušava oživjeti ljudsku civilizaciju. Lincoln je glavni glumac od prve scene prve epizode, a u stripu njegov lik i dalje je živ. U seriji gubi trudnu ženu, sina i najbolje prijatelje.

Fanovi se sada pripremaju za tragični kraj, koji je najavljen u prošloj epizodi u kojoj je Grimes smrtno ranjen.

- Obećao sam da neću plakati. Snimanje ove serije najbolje je i najljepše iskustvo mog života i karijere - rekao je Lincoln.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 03:52