NOVI FILM

TARANTINO OBEĆAVA DiCaprio i Pitt budući postat će kultni filmski par

    AUTOR:
  • OBJAVLJENO:
  • 24.04.2018. u 23:20

Mark Blinch, Mario Anzuoni / REUTERS

Leonardo DiCaprio, Brad Pitt

Oskarovac Quentin Tarantino zagolicao je u ponedjeljak maštu okupljenih na otvaranju konferencije CinemaCon u Las Vegasu, rekavši da bi zvijezde njegova idućeg filma Leonardo DiCaprio i Brad Pitt mogli steći kultni status poput još jednog slavnog muškog filmskog para, Paula Newmana i Roberta Redforda.

"Bilo jednom u Hollywoodu", koji će se snimati ove a prikazati iduće godine, govori o ubojstvima što ih je počinila "obitelj Manson".

Sekta koju je vodio Charles Manson šezdesetih je godina u SAD-u ubila nekoliko ljudi, uključujući glumicu Sharon Tate, suprugu Romana Polanskog, dok je bila trudna.

Tarantino (55) je rekao da će njegov deveti film biti nasilan i mračan kao "Pakleni šund" iz 1994.

"Sony i ja ćemo okupiti najuzbudljiviji i najmračniji glumački par još od Paula Newmana i Roberta Redforda", rekao je redatelj "Reservoir Doga" i "Nemilosrdnih gadova" u hotelu Caesar Palace gdje se održava konferencija.

Paul Newman, koji je umro 2008. glumio je s Robertom Redfordom (81) u filmu "The Scam" iz 1973., a kultni status stekli su ranije filmom "Butch Cassidy and the Sundance Kid" iz 1969.


Besplatno se prijavite na portala Jutarnji.hr

Izdvajamo