IMPRESIVNA GLUMAČKA EKIPA

TARANTINO SPREMA NOVI FILM Inspiraciju pronašao u zloglasnoj 'obitelji' koja je u dva dana pobila sedam ljudi

    AUTOR:
  • OBJAVLJENO:
  • 13.07.2017. u 11:00

Remise du Prix Lumiere a Catherine Deneuve, 1ere femme a recevoir ce prix.
Quentin Tarantino and Daniella Pick
Catherine Deneuve Receives 'Prix Lumiere 2016' Award - 8th Film Festival Lumiere In Lyon//BONY_BONY1218097/Credit:BONY/SIPA/1610151257, Image: 302866710, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, TEMP Sipa Press
Profimedia, TEMP Sipa Press

Američki redatelj Quentin Tarantino upravo priprema film inspiriran ubojstvima "Obitelji" Manson, objavio je američki tisak.

Quentin Tarantino raspravlja o tom projektu s poznatim glumcima, navodi časopis The Hollywood Reporter, a sam će napisati i scenarij.

Časopis koji se poziva na neimenovane izvore tvrdi da je redatelj kontaktirao Brada Pitta (koji je radio s Tarantinom na "Nemilosrdnim gadovima" 2009.) i oskarovku Jennifer Lawrence.

Legendarni producenti Harvey i Bob Weinstein, koji su surađivali s Tarantinom na njegovim zadnjim filmovima, također će biti dio projekta, izvješćuje tjednik.

Snimanje bi trebalo početi 2018. iako još nije potpisan nikakav ugovor s distributerima.

Charles Manson, u 82. godini još uvijek u zatvoru, bio je šef kalifornijske sekte zvane "Obitelj" koja je usmrtila nekoliko osoba, među kojima holivudsku glumicu Sharon Tate, koja je tada nosila dijete supruga Romana Polanskog.

Variety Magazine za ulogu Sharon Tate spominje Jennifer Lawrence i australsku glumice Margot Robbie.

Brad Pitt bi mogao glumiti Vincenta Bugliosija, tužitelja koji je krivično gonio "Obitelj".

U kolovozu 1969., Manson i njegove pristaše ubili su sedam osoba u dva dana.

Tarantino je osvojio dva Oscara za najbolji scenarij: za vestern komediju "Odbjegli Django" 2013. i "Pakleni šund" 1995.


Besplatno se prijavite na portala Jutarnji.hr

Izdvajamo