TV TRAČ

TKO ĆE VODITI POTJERU NAKON TARIKA? Za upražnjeno mjesto voditelja popularnog kviza kotiraju četiri imena, HRT otkrio kako će donijeti odluku

Barbara Kolar, Joško Lokas, Daniela Trbović
 Bruno Konjevic, Tomislav Kristo, Neja Markicevic / CROPIX
Tarik Filipović napušta stolicu tog kviza nakon šest godina i na jesen se vraća izazovu u kvizu 'Tko želi biti milijunaš'

Kako neslužbeno doznajemo s HRT-a, novi voditelj kviza “Potjera” bit će izabran na posebnoj internoj audiciji.

Kao što smo već pisali, Tarik Filipović, koji je šest godina vodio “Potjeru”, na jesen se vraća u kviz “Tko želi biti milijunaš?” koji će se nakon stanke od devet godina početi ponovno prikazivati.

Time ostaje upražnjeno mjesto voditelja u “Potjeri” koja će u jesenskoj shemi također biti na programu. Kao Tarikovi nasljednici u “Potjeri” spominju se Barbara Kolar (koja je 2002. godine i sama bila u igri za moguću voditeljicu “Milijunaša”), Daniela Trbović (bivše zaštitno lice kviza “Najslabija karika”), Joško Lokas (čiji se aktualni kviz “Šifra” na jesen neće emitirati) te svestrani Mirko Fodor.

- Svi su oni sjajni voditelji i teško je donijeti odluku o tome tko će od njih biti najbolji kao novi voditelj ‘Potjere’. Stoga ćemo najvjerojatnije u svibnju napraviti internu audiciju s ‘lovcima’ i na licu mjesta vidjeti tko se najbolje snašao u ulozi voditelja tog kviza - kaže naš izvor s HRT-a.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
09. travanj 2024 22:13