NAKON VELIKE SVAĐE MEĐU GLUMICAMA

TREĆI NASTAVAK SEKSA I GRADA IPAK ĆE SE SNIMATI? Scenaristi imaju plan kako zamijeniti Kim Cattrall

Kim Cattrall i Sarah Jessica Parker
 Profimedia, Visual movies
 

Nakon što je Kim Cattrall, poznata kao Samantha iz kultne serije 'Seks i grad', javno zaratila s glavnom glumicom serije Sarah Jessicom Parker jasno je dala do znanja da neće glumiti u trećem nastavku istoimenog filma.

No sudeći prema nekim izvorima, filmaši su došli na ideju da 'ubiju' slavnu Samanthu Jones kako bi se treći dio ipak mogao snimiti.

Scenarist Michael Patrick King priznao je kako nema šanse da se Kim i Sarah pomire i kako traže alternativni scenarij, piše Daily Star.

- Kimin lik će biti žrtvovan kako bi se napravio put za nekog novog - otkrio im je filmski izvor, a kao moguća zamjena spominju se velika imena poput Sharon Stone i Kim Basinger.

Ranije ovog mjeseca Kim Catral je javno Jessicu Parker prozvala okrutnom jer joj je izrazila sućut povodom smrti njezinog brata.

- Moja majka me danas pitala 'Kad će te ta licemjerka @sarahjessicaparker ostaviti na miru? To što radiš me samo podsjeća koliko si okrutna bila tada, kao i sada. Ne trebam tvoju ljubav ni potporu u ovim teškim vremenima. Da budem jasna ako dosad nisam bila. Ti nisi moja obitelj. Nisi mi prijateljica. Stoga ti zadnji put pišem da prestaneš iskorištavati našu tragediju kako bi vratila svoj imidž 'dobre djevojke' - napisala je Cattrall okončvši sve šanse za sretno okupljanje slavne četvorke.

Parker je u intervjuu na TV kanalu Bravo kazala da je komentare Cattrall doživjela kao 'uznemirujuće' i dodala da ona nije upamtila to iskustvo kao 'toksično'.

Tijekom gostovanja u showu Ellen DeGeneres, Sarah Jessica Parker, koja igra lik Carrie Bradshaw, našalila se s voditeljicom kako bi ona mogla zamijeniti Kim nakon što je ona odbila ponovno glumiti Samanthu.

Kim je odovorila na njezin komentar kako bi Ellen bila sjajna zamjena, i dodala još neke na svoj popis. Našle su se tu i Oprah Winfrey, Tiffany Haddish i Sofia Vergara.

- Toliko sjajnih glumica bi moglo utjeloviti Samanthu - napisala je Kim.

Lani je Sarah Jessica Parker potvrdila kako je scenarij za treći nastavak već napisan, no kako projekt ne ide dalje.

- Sve je gotovo. Nećemo ga snimati - rekla je i dodala kako je razočarana.

- Ne samo jer nećemo ispričati priču već jer gledatelji silno žele vidjeti nastavak.

Svađa između Kim Cattrall i Sarah Jessice Parker započela je davno prije i to zbog novca, odnosno plaće.

Naime, Jessica Parker je zbog glavne uloge u kultnoj seriji dobivala znatno veću plaću od ostalih glumica, što je Samantha, čiji je lik također postao legendaran, navodno zamjerila producentima, ali i kolegici.

Stoga je već i drugi dio filma bio upitan, a Cattral je pristala snimati tek nakon što je dobila veću plaću.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 22:20