ENGAGE!

VELIKI POVRATAK LEGENDARNOG KAPETANA PICARDA! Patrick Stewart objavio: 'Opet ću glumiti u novim epizodama Zvjezdanih staza'

    AUTOR:
  • OBJAVLJENO:
  • 05.08.2018. u 15:15

STAR TREK GENERATIONS (1994) - PATRICK STEWART., Image: 137085174, License: Rights-managed, Restrictions: Editorial Use only, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Album
Profimedia, Album

 

Sir Patrick Stewart koji je godinama u serijalu Zvjezdane staze glumio kapetana Jean-Luca Picarda, vraća se nekadašnjoj ulozi, ali u novim epizodama serije, piše u nedjelju BBC.

Glumac je vijest objavio u subotu nakon višemjesečnih nagađanja, na godišnjoj konvenciji Zvjezdanih staza održanoj u Las Vegasu.

CBS Television Studios i Alex Kurtzman sklopili su ugovor u skladu s kojim će slavni filmski scenarist na Zvjezdanim stazama nastaviti raditi idućih pet godina.

Sir Patrick (78) porijeklom je Britanac, a Picarda je glumio u 178 epizoda popularnog sci-fi serijala između 1987. i 1994. te u još četiri filma.

"Uvijek ću biti iznimno ponosan na to što sam bio dio serije "Zvjezdane staze: Nova generacija", no kada je u proljeće 2012. pala zadnja klapa uistinu sam pomislio da je mojoj ulozi u serijalu došao kraj", kazao je ovaj šekspirijanski glumac koji živi u New Yorku.

Pojedinosti o novoj seriji još uvijek su obavijene velom tajne, uključujući naziv i početak prikazivanja.

Zvjezdane staze su kulturološki fenomen vrijedan više milijarda dolara koji je 2016. "navršio" 50 godina.

Film still or Publicity still from
Profimedia, Hollywood Archive
 


Besplatno se prijavite na portala Jutarnji.hr

Izdvajamo