NOVE ZVIJEZDE HUMORA

VIDEO: 'ANDRIJA I ANĐELKA' Nova humoristična serija u adaptaciji Vuka Ršumovića postala je viralni hit i prije prikazivanja na RTL-u

 YouTube
U mnoštvu videa na YouTubeu može se vidjeti pogledati i onaj kada Andrija i Anđelka prelaze slovensku granicu, a Andrija s graničnim policajcem pokušava razgovarati na slovenskom jeziku, iako ga uopće ne razumije niti govori

Srpska humoristična serija 'Andrija i Anđelka', koja se proteklog se vikenda počela prikazivati na programu RTL-a, a od danas ide u terminu od 22.45, postala je pravi viralni hit na internetu.

U mnoštvu videa na YouTubeu s isječcima iz serije može se pogledati i onaj s urnebesno komičnom situacijom kada Andrija i Anđelka prelaze slovensku granicu, a Andrija s graničnim policajcem pokušava razgovarati na slovenskom jeziku, iako ga uopće ne razumije niti govori. Taj je video do sada na YouTubeu pogledan više od milijun i sto tisuća puta.

Video: Andrija i Anđelka na slovenskoj granici

U središtu svih zbivanja su Andrija i Anđelka, dugogodišnji par u srednjim tridesetima, koji proživljava sve što inače proživljavaju muškarac i žena na njihovom mjestu, suočavajući se s nizom životnih situacija (kako u krevetu, tako i izvan kuće)na način koji nezadrživo izaziva smijeh.

Glavne uloge tumače Anđelka Prpić i Andrija Milošević (koji je glumio u RTL-ovoj seriji 'Ne daj se, Nina' i vodio reality show 'Survivor').

Serija je nastala prema najadaptiranijem scenariju na svijetu, kanadskom 'Un gars, una file' autora Guy A. Lepage i nakon toga je zaživio u 26 različitih verzija diljem svijeta. U Srbiji se počela prikazivati u listopadu 2015. godine, u režiji Marka Manojlovića, a srpsku adaptaciju je napravio Vuk Ršumović, poznat kao redatelj nagrađivanog filma 'Ničije dete' snimljenog u hrvatsko-srpskoj koprodukciji.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 07:32