MLADE CURE & STARI FILMAŠI

VIDEO: 'I LOVE YOU, DADDY' Louis C.K. svojim novim filmom otvara nezgodnu temu u jeku Weinsteinova skandala

 YouTube
 

Crno-bijeli kadrovi, priča o showbizz miljeu, pozadinska glazba u jazzerskom ugođaju i scenarist koji je istodobno glumac i redatelj... Na prvu zvuči kao siže jednog od klasičnih djela Woody Allena, no radi se o novom filmu 'I Love You, Daddy' kojeg je ugledni američki komičar Louis C.K. premijerno predstavio na Toronto International Film Festivalu prošlog mjeseca.

U traileru filma ljubitelji Louisa C.K.-a prepoznat će njegove standardne motive - razvedeni srednjovječni Njujorčanin (ovoga puta TV scenarist) bori se s nepredvidljivim izazovima koje pred njega postavlja 17-godišnja kći (Chloë Grace Moretz). Ona se zainteresira za slavnog i moćnog 68-godišnjeg filmaša Leslieja Goodwina (glumi ga John Malkovich) kojeg prati glas da se voli spetljati s ženama koje su nekoliko desetljeća mlađe od njega.

Trenutak u kojem se pojavio film nije baš presretno pogođen (ili možda baš jest!?), primjetili su već prvi komentatori, imajući u vidu skandal koji su izazvale optužbe za seksualno napastvovanje mladih glumica, koje terete holivudskog producenta Harveyja Weinsteina. Na koncu, i usporedba s Woody Allenom može povući brojna nezgodna pitanja u tom smislu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 13:25