ŠESTI NASTAVAK

VIDEO: NOVI 'TERMINATOR' U SERIJAL VRAĆA OMILJENE SARAH CONNOR I T-800 Hamilton, Schwarzenegger i mlade snage najbolji su dio revitalizirane franšize

 Paramount/The Hollywood Archive/Hollywood Archive/Profimedia
 

Akcijski serijal "Terminator" u svom je šestom nastavku "Terminator: Mračna sudbina" odlučio napraviti veliki zaokret te se vratio u prošlost, točnije u vrijeme nakon filma "Terminator 2: Sudnji dan".

Redatelj prvog i drugog filma u serijalu te producent "Mračne sudbine" James Cameron dekretom je treći, četvrti i pet filmski nastavak te potcijenjenu televizijsku seriju "Terminator: Kronike Sarah Connor" strpao u "alternativni vremenski slijed" te se okrenuo obožavanim likovima iz prva dva filma - junakinji Sarah Connor (Linda Hamilton) i kiborgu T-800 (Arnold Schwarzenegger).

Za redatelja "Mračne sudbine" producenti su Tima Millera, majstora specijalnih efekata koji se u režiji probio filmom "Deadpool", filmskom adaptacijom Marvelovih stripova o plaćeniku Wadeu Wilsonu (igrao ga je Ryan Reynolds).

Glumačka ekipa predvođena Schwarzeneggerom i Hamilton ojačana je za Mackenzie Davis (serija 'Halt and Catch Fire', filmovi 'Blade Runner 2049' i 'Marsijanac'), Nataliju Reyes, Gabriela Lunu i Diega Bonetu.

Što donosi šesti, a zapravo treći nastavak pomalo zaboravljenog serijala 'Terminator' te kako su se u njemu snašli novi mladi glumci pogledajte u novoj epizodi serijala Polimac preporučuje.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 00:44