POLIMAC PREPORUČUJE

VIDEO: 'OVO JE SIMPATIČNO, ALI NE VIŠE OD TOGA' Istraživačica Dora sada je odrasla i ima veliku misiju - spašavanja roditelja!

    AUTOR:
  • OBJAVLJENO:
  • 30.08.2019. u 22:41

DORA ET LA CITE PERDUE
DORA AND THE LOST CITY OF GOLD
2019
de James Bobin
Isabela Moner.
COLLECTION CHRISTOPHEL © Vince Valitutti - Paramount Players - Nickelodeon Movies - Walden Media - Burr! Productions - Media Rights Capital (MRC), Image: 462053969, License: Rights-managed, Restrictions: Restricted to editorial use related to the film or the individuals involved (producers, directors, authors, actors, etc.)
The rights of publicity of any person depicted in the photos are not granted
Mandatory credit of the film company and photographer, Model Release: no, Credit line: Profimedia, AFP
Profimedia, AFP

 

Film "Dora istražuje Izgubljeni grad" postarao je simpatičnu Doru, junakinju edukativnih crtića te od djevojčice stare šest ili sedam godina napravio tinejdžericu kojoj je najveći užas u životu srednja škola.

"Čudan je to potez. Crtić za predškolsku djecu sada je film koji ima potpuno drukčiju publiku - većinom djeca viših razreda osnovne škole", kaže u novoj epizodi serija Polimac preporučuje filmski i televizijski kritičar Jutarnjeg lista Nenad Polimac.

Dora (Isabela Moner) se u srednjoj školi ne snalazi jer su je roditelji istraživači (Michael Peña i Eva Longoria) podučavali kod kuće i tijekom avantura po svijetu. Dosadan život tipične tinejdžerice razbiju sumnjiva lica te je Dora sa svojim prijateljima iz škole prisiljena krenuti u potragu za svojim roditeljima koji su nestali dok su tražili Parapatu, izgubljeni grad iz naslova filma.

"Ekspedicija je vizualno zanimljiva, ali budžetom ograničena. Ne očekujte Spielberga. Ovo je simpatično, ali ne više od toga", kaže Nenad Polimac i dodaje da je "Dora istražuje Izgubljeni grad" u konačnici monoton film te da dođe kao 'meka' verzija Indiane Jonesa

Zašto je tomu tako te može li se u njemu svejedno uživati pogledajte u novoj epizodi serijala Polimac preporučuje.

 

Više na Jutarnjem...


Izdvajamo