POLIMAC PREPORUČUJE - BIRDS OF PREY

VIDEO: 'POČINJE IRITANTNO, ZAVRŠI ZABAVNO, ALI DO TADA...' Film ima previše nedostataka, pa čak ni Margot Robbie nije oduševila

 Supplied by LMK / Landmark / Pro
 

Financijski uspjeh filma "Odred otpisanih" (eng. "Suicide Squad") pokazao je da ljubitelji filmova koji se temelje na stripovskim junacima i antijunacima u svojim srcima imaju mjesta i za likove koji su često u drugom i trećem planu. O veličini tih srdaca svjedoči činjenica da je spomenuti film u cijelom svijetu zaradio skoro 750 milijuna dolara unatoč tome što su ga kritičari, ali i značajan dio kino publike, označili kao manjkavog u gotovo svim pogledima.

No, jedan od aspekata filma koji je bio dobro primljen bio je izbor glumaca koji su tumačili članove "Odreda". Najveća zvijezda filma bio je Will Smith, najiščekivaniji lik Joker u izvedbi Jareda Leta, ali najbolji je dojam ostavila australska glumica Margot Robbie kao Harley Quinn, Jokerova pomoćnica, bivša psihijatrica u umobolnici Arkham koja se u njega zaljubila tijekom terapijskih seansi.

Ta činjenica i Robbiejina ambicija doprinijele su tome da se od čistog nastavka "Odreda otpisanih" odustalo te da se umjesto njega snimio spin-off s Harley Quinn u glavnoj ulozi, a trenutno se snima još jedan film o "Odredu otpisanih" koji neki smatraju "rebootom" i neki nastavkom, no još uvijek nije poznata točna radnja filma koji trenutno radi redatelj James Gunn.

Kako se Harley Quinn snalazi bez Jokera i je li ovaj film bolji od "Odreda otpisanih" doznajte u novoj epizodi serijala Polimac preporučuje doznajte kako je film "Birds of Prey":

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 09:42