POSRNULA ZVIJEZDA

VIDEO: PODBACIO PRVI FILM KEVINA SPACEYJA NAKON OPTUŽBI ZA SEKSUALNO ZLOSTAVLJANJE U vikendu otvaranja film zaradio smiješnih 126 dolara

Kevin Spacey
 Profimedia, Alamy
 

Lani osuđen za seksualno uznemiravanje, za koje ga je teretilo više glumaca, nakon što je izgledalo kao da mu je karijera zauvijek zapečaćena, Kevin Spacey vratio se novim filmom koji je ovog vikenda prikazan u američkim kinima, no prema prvim reakcijama nije uspio privući publiku, dapače u prvom vikendu otvaranja zaradio je 126 dolara.

Da, dobro ste pročitali. Ne 126 tisuća dolara. 126 dolara. “Billionaire Boys Club” snimljen je prije skandala sa Spaceyjem. “Nadamo se da optužbe o ponašanju jednog od glumaca, koje nisu bile poznate u doba dok je sniman film, neće smetati filmu. No, odluka da pustimo film nije bila laka”, priopćio je distributer.

“Billionaire Boys Club” rađen je po istinitoj priči o grupi mladića koji su 80-ih godina prošlog stoljeća organizirali klub s ciljem da se na brzinu obogate na prevarama. Režiju potpisuje James Cox, osim Kevina Spaceyja uloge imaju Ansel Elgort, Taron Egerton, Emma Roberts, Suki Waterhouse i brojni drugi. Spacey igra Rona Levina, homoseksualca koji je ubijen nakon što je prevario grupu ljudi. Tijelo mu nije pronađeno pa neki misle da bi još mogao biti živ.

Spaceyja su izbacili iz već snimljenog filma “All The Money In The World”,a otkazali su mu ulogu u seriji “House of Cards”.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 19:49