MRAČNA SUDBINA

VIDEO: POVRATAK LEGENDI 35 GODINA NAKON PRVOG TERMINATORA Pogledajte Lindu Hamilton ponovno u ulozi Sarah Connor i Schwarzeneggera kao T-800

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 23.05.2019. u 17:06

Linda Hamilton ponovno kao Sarah Connor

 

Prošlo je 35 godina od prikazivanja prvog Terminatora, a novi nastavak donosi nam ponovno legende iz prvog filma.

Linda Hamilton (Sarah Connor) i Arnold Schwarzenegger (T-800) vraćaju se svojim ulogama u novom filmu Terminator: Mračna sudbina. Redatelj  filma je Tim Miller (Deadpool), a producenti vizionari James Cameron i David Ellison.

Po zamisli producenata, serijal bi se ovim nastavkom vratio korijenima, ali bi uključio i suvremenu senzibilnost baziranu na kolektivnoj anksioznosti oko umjetne inteligencije.

"Sada je to isplivalo na površinu… Prva dva filma o terminatoru koja sam napravio bavila su se tjeskobom o strojevima iz budućnosti i prihvaćanjem istih u fantastičnom kontekstu. Zato sam vrlo uzbuđen jer ćemo predstaviti ideju priče koja ima smisla u sadašnjosti", izjavio je Cameron.

"Prvi filmovi su relevantniji danas nego li u vrijeme kada ih je (Cameron) napravio. Puno toga čini se kao prognoza jer postaje realnost svijeta u kome živimo", dodaje Miller.

 

U ostalim ulogama su Mackenzie Davis, Natalia Reyes, Gabriel Luna i Diego Boneta.

'Terminator: Mračna sudbina' stiže u kina u listopadu.

Više na Jutarnjem...


Izdvajamo