POLIMAC PREPORUČUJE

VIDEO: 'POVRATAK U ZEMLJU ZOMBIJA' VRAĆA HUMOR U ZOMBI APOKALIPSU Nastavak kultnog hita dolazi u trenutku kada su zombiji popularniji no ikad

 Supplied by LMK / Landmark / Profimedia
 

Nije bilo očekivano da će se ljubitelji filma vratiti u "zemlju zombija", odnosno u "zombi" kugom pokošene Sjedinjene Američke Države koje su na kino platna 2009. u filmu "Dobrodošli u zemlju zombija" (eng. "Zombieland") donijeli scenaristi Rhett Reese i Paul Wernick, te redatelj Ruben Fleischer.

Za to se vrijeme štošta događalo, a ponajviše eksplozija "zombija", odnosno filmova i serija koje se bave tom specifičnom vrstom propasti svijeta. Upravo zbog toga, kada danas u kina dođete s filmom o zombijima, publika je malo skeptična.

"Dobrodošli u zemlju zombija" u kina je došao kada su zombiji još uvijek bili friški interesantni. "Povratak u zemlju zombija" dolazi čak 10 godina nakon prvog filma i to u vrijeme velikog zasićenja sa sadržajem o zombijima i njima srodnim bićima.

Kako biste tulumarili kao da je 2009., glavni glumci iz prvog filma - Woody Harrelson, Jesse Eisenberg, Emma Stone i Abigail Breslin - reprizirali su svoje uloge, a ovaj su im se puta pridružile Rosario Dawson, Zoey Deutsch te još neka poznata imena i lica.

"Dobrodošli u zemlju zombija" ostvario je dobar rezultat u kinima jer je na komediju okretao sve situacije koje su inače mogle viđati u hororcima. "Povratak" u tom smislu ne donosi ništa drukčije, odnosno komedija je i dalje u prvom planu.

Jesu li ovi zombiji podjednako svježi kao oni iz 2009. ili su pred konačnim raspadanjem doznajte u novoj epizodi serija "Polimac preporučuje" Jutarnjeg lista.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 02:58