LUCIFER

VIDEO: PRIČA JE POTPUNO SUMANUTA Polimac preporučuje Netflixov hit: 'Na početku sam bio skeptičan, izgledalo mi je CSI, ali čovjek se lako navuče...'

Tom Ellis kao Lucifer
 Profimedia, Film Stills
 

Priča televizijske serije Lucifer koja se emitira na Netflixu i koja je tijekom proteklih tjedan bila "najbinđanija" serija na svijetu potpuno je sumanuta.

Vrag (igra ga Tom Ellis) je došao na Zemlju jer mu je u Paklu dosadno. Unatoč svom pedigreu, ipak nije otišao u "Grad grijeha" već je za svoj zemaljski dom odabrao "Grad anđela" u kojem je otvorio raskošni noćni klub. Luciferu, dakako, losanđeleški kriminalni milje ne može ništa, no to ne znači da Princ tame u svom novom okruženju nema nikakvih problema.

Lucifer je nastao prema istoimenom stripu izdavača Vertigo Comics, a televizijsku adaptaciju producirao je slavni holivudski producent Jerry Bruckheimer. Prve tri sezone serije emitirane su na televizijskoj mreži Fox, međutim serija se zbog nedovoljno dobrih rezultata prestala emitirati. Na inzistiranje obožavatelja serija je ipak spašena te je četvrta sezona emitirana na Netflixu, a u planu je i posljednja, peta sezona.

"Četvrta sezona krcata je blasfemičnim dramskim motivima, u njoj se pojavljuje Eva (Inbar Lavi), prva žena na svijetu koja se nasmrt dosađivala u Raju, svojedobno ljubakala s Luciferom, a sada bi tu vezu rado obnovila. Štošta uzbudljivog čeka i Amenadiela (D. B. Woodside), koji se zaljubio u Luciferovu psihijatricu (Rachael Harris)", kaže filmski i televizijski kritičar Jutarnjeg lista Nenad Polimac.

Kako se Lucifer nosi sa silama Pakla i Raja koje mu stalno narušavaju zemaljski mir, koliko dobro funkcioniraju ti susreti i kako je ovaj Lucifer prezentiran gledateljima doznajte u novoj epizodi serijala Polimac preporučuje.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 07:37