U KINA STIŽE 22. STUDENOGA

VIDEO: RODITELJI SVIH ZEMALJA, PRIPREMITE SE! Stigao je prvi trailer crtića za kojim lude djeca u cijelom svijetu, najavljena su i dva nova lika

 Screenshot/Trailer
 

Jeste li spremni za novu avanturu Else i Anne? Šest godina nakon megauspješnog crtanog filma 'Snježno kraljevstvo' objavljen je prvi trailer za nastavak dugoočekivanog crtića.

Traje dvije minute i otkriva da je stara ekipa opet na okupu: Elsa, Anna, Kristof, Olaf i Sven, a kraljica Elsa suočava se s vodenim izazovom: kako uz pomoć čarobnih moći premostiti tamni i olujni ocean.

'Snježno kraljevstvo' (Frozen) jedan je od najuspješnijih crtića u povijesti Disneyja. Original iz 2013. bio je globalni fenomen i zaradio je 1,2 milijarde dolara diljem svijeta. Osvojio je dva Oscara uključujući onaj za najbolji crtani film.

'Frozen' se potom pretvorio u golemu franšizu za Disney i predmet i igračke na temu crtića prodaju se sumanuto diljem svijeta, ali i soundtrack za film sa zaraznom pjesmom 'Let it go' ('Puštam sve') u izvedbi Idine Menzel. Prodan je u tri milijuna kopija samo do ljeta 2014. i bio je jedan od najprodavanijih albuma te godine. Crtić je pretvoren u show na Broadwayu ali i tematski park u Disney Worldu.

Američki mediji pišu kako je, sudeći prema traileru, riječ o mračnijoj i zloslutnoj priči u nastavku, a pojavljuju se i dva nova lika, muški i ženski, o kojima se zasad ne zna ništa. Društvene mreže gore zbog teorija o novom ženskom liku, a neki sugeriraju da bi to mogla biti Elsina djevojka ili majka Else i Anne iz mlađih dana.

Screenshot/Trailer

Radnja nastavka se još uvijek taji, nikakvi detalji nisu poznati, tek jedna rečenica stoji na najvećoj bazi podataka o filmovima IMDB-u. Elsa, Anna, Kristof i Olaf odlaze u duboku šumu kako bi saznali istinu o drevnoj tajni njihova kraljevstva.

Elsa, Anna, Kristoff and Olaf are going far in the forest to know the truth about an ancient mystery of their kingdom.

'Snježno kraljevstvo 2' stiže u kino dvorane 22. studenoga, prvi teaser trailer objavljen je 13. veljače, a dosad je na službenom kanalu Disneyja skupio više od 10 milijuna pregleda.

Screenshot/Trailer

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 23:51