REDATELJSKI DEBI BRADLEYJA COOPERA

VIDEO: ZVIJEZDA JE ROĐENA Pogledajte kako se Lady Gaga snašla kao glavna glumica (film dolazi najesen u kina)

 

Četiri puta nominiran za Oscara, Bradley Cooper ("American Sniper", "American Hustle", "Silver Linings Playbook") i višestruko nagrađivana, glazbena zvijezda Lady Gaga, kojoj je ovo prva glavna filmska uloga, pojavljuju se zajedno u novom filmu 'Zvijezda je rođena'. Ovo je također, Cooperov prvi redateljski debi.

U ovoj priči, Cooper glumi iskusnog glazbenika Jacksona Mainea, koji otkriva i zaljubljuje se u umjetnicu Ally (Gaga). Ona upravo odlučuje odustati od svog sna da bude pjevačica...ali Jack je uspije odgovoriti od toga. Međutim, iako je Allyna karijera na usponu, njihov odnos se krene raspadati, dok se Jack pokušava boriti s vlastitim demonima.

Uz Coopera i Gagu u filmu glume Andrew Dice Clay, Dave Chappelle i Sam Elliott. Lady Gaga, koja je osvojila nagradu Oscar za pjesmu "Til It Happens To You", izvodi originalne pjesme u filmu, koje je napisala zajedno s Cooperom i nekoliko umjetnika, uključujući Lukasa Nelsona, Jasona Isbell i Marka Ronsona. Sva glazba je originalna i snimana je uživo.

Film 'Zvijezda je rođena' u naša kina dolazi početkom listopada ove godine.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. travanj 2024 10:59