'TRUTH SEEKERS'

ZOMBIJI, VANZEMALJCI, DEMONI... Simon Pegg sa starim prijateljem posvećuje se 'paranormalnim istragama'

Nick Frost i Simon Pegg na Comic Conu
 Profimedia, Visual
 

Simon Pegg i Nick Frost, prijatelji iza i ispred kamera još od britanske tv-serije 'Spaced', zajedno su se borili protiv zombija u filmu 'Shaun of the Dead' i spašavali svijet od vanzemaljaca u 'The World’s End' (a nekoliko godina prije toga napravili su zajedno komični SF 'Paul'). Iako se Pegg u međuvremenu vinuo u visine zavidne holivudske karijere ('Nemoguća misija', 'Zvjezdane staze'), u novi televizijski poduhvat je krenuo ponovno sa starim prijateljem (i vjenčanim kumom) Nickom Frostom. Radi se o komičnom-horror šou nazvanom 'Truth Seekers', u kojem će svakog tjedna istraživati raznorazne paranormalne aktivnosti.

THE WORLD'S END, from left: Nick Frost, Simon Pegg, Paddy Considine, 2013,, Image: 170226255, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Everett
Profimedia, Everett
Nick Frost i Simon Pegg u 'The World's End'

Projekt produciraju unutar vlastite kompanije Stolen Pictures, koju su osnovali prošle godine , i koja već potpisuje njihov prvi, nedavno snimljeni film 'Slaughterhouse Rulez' kojeg je režirao Crispian Mills. Radnja se događa u školskom internatu i prati pojavu podzemnog demona kojeg oslobađa hidrauličko frakturiranje (fracking). Pegg za Variety kaže da je film "vrlo satiričan, govori mnogo o Velikoj Britaniji koja se rasprodaje", a očekuje se u rujnu u kinima.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 17:39