UMAG SE SPREMA ZA SPEKTAKL

FOTO, VIDEO: DRUGO IZDANJE HIT FESTIVALA Sea Star objavio datume i najbržima omogućio ulaznice uz čak 70 posto popusta!

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 24.11.2017. u 12:58

Julien Duval

 

Sea Star, dvostruko nominirani za Europske festivalske nagrade i dobitnik Ambasadora za Najbolji novi festival, održat će se od 24. do 27. svibnja 2018. godine.

Formula 2+2 pokazala se kao uspješna već prve sezone pa će tako u petak 25. i subotu 26. svibnja Sea Star Festival svirati u svojoj punoj snazi u sad već regionalno poznatoj laguni umaškog kompleksa Stella Maris. 

Četvrtak, 24. svibnja, bit će dan zagrijavanja, a nedjelja 27. svojevrstan "after party", tijekom kojih će festival raditi u drugačijem formatu.

Julien Duval
 

Početak prodaje ulaznica tempiran je za utorak, 5. prosinca, kada stižu festivalske ulaznice po poklon cijeni od svega 199 kuna, što je ušteda od čak 70% u odnosu na finalnu cijenu! Broj tih ulaznica je limitiran količinom, a poklon cijena vrijedit će najviše 24 sata.

- Sea Star nastavlja dobru tradiciju Exita pa domaćoj i regionalnoj publici nudi ulaznice po cijenama koje su neusporedivo niže u odnosu na druge europske festivale istoga ranga. Vrlo dobro znamo odakle smo potekli i iz koje želje smo sve ovo pokrenuli. S našom publikom išli smo na iste fakultete, slušali svirke u istim klubovima i iako na naše festivale dolazi publika iz više od 60 zemalja svijeta, domaća publika, a nama je to cijela regija, uvijek nam je na prvome mjestu - izjavio je Dušan Kovačević, osnivač Exita.

Za sve one koji vole veći komoditet i specijalan tretman, u prodaji će se naći i VIP Gold ulaznice po cijeni od 750 kuna. Ulaznice se od 5. prosinca mogu kupiti na svim prodajnim mjestima Ticket Shopa i Entria.

 

Prvo izdanje Sea Star očaralo je mnogobrojnu publiku te internacionalne i regionalne izvođače, koji su se u samim superlativima izrazili o kvaliteti i atmosferi festivala, ljepotama Istre, kao i prihvaćenosti od strane domaćina.

Julien Duval
 

Na adresu festivala stigla su brojna priznanja svjetskih medija, pa su svoje preporuke za Sea Star, kao i za odmor u Umagu, dali neki od najutjecajnijih britanskih medija usmjerenih na mlađu populaciju - DJ Mag, Billboard, IQ, Mixmag, Pulse Radio, Festpop i mnogi drugi.

Kroz kompleks Stella Maris u četiri dana prošlo je 50.000 posjetitelja koji su uživali u nezaboravnim nastupima Prodigyja, Fatboy Slima, Paula Kalkbrennera, Penduluma, DJ Spillera, Dubioza Kolektiva i brojnih drugih.

Uspjeh premijernog izdanja rezultirao je nominacijom u dvije kategorije na Europskim festivalskim nagradama - za "Best Medium-Sized Festival", odnosno najbolji festival do 40.000 posjetitelja dnevno, i "Best New Festival", najbolji novi festival u cijeloj Europi!

Julien Duval
 

Više na Jutarnjem...


Izdvajamo