GAME DEV CAREER DAY 2018

DOZNAJTE KAKO DO POSLA U JEDNOJ OD NAJATRAKTIVNIJIH SVJETSKIH INDUSTRIJA Na predavanjima učite, a na druženju studijima pokazujte životopise i radove

 REUTERS/Mike Blake

Drugi po redu sajam poslova u industriji video igara Game Dev Career Day koji organiziraju Machina Akademija i centar HUB385 održat će se 23. lipnja u prostorima HUB385-ice u Petračićevoj 4 u Zagrebu.

Posjetitelji događaja moći će doznati kako se zaposliti u industriji video igara koja je posljednjih nekoliko godina u velikoj ekspanziji, kako u svijetu tako i u Hrvatskoj. Na druženju u HUB385-ici zainteresirani će od predavača i poslodavaca iz industrije video igara moći čuti kako je to raditi na video igrama i koja su znanja potrebna za razvoj karijere u toj propulzivnoj industriji.

Zaposlenici studija za razvoj video igara Void Main, Cateia Games i Games Revolted predstavit će projekte na kojima rade te će održati zanimljiva predavanja o važnosti industrije video igara u Hrvatskoj i regiji. Osim njih, druženju će nazočiti i studio Lemonade 3D te kanal LevelsAndMaps.

"Dođite se podružiti s nama u ugodnom i opuštenom društvu malih i velikih game dev studija koji će s vama podijeliti svoje znanje, iskustvo i tajne. Možda baš ovu subotu otkrijete sasvim novu karijeru ili upoznate budućeg poslodavca", rekao je direktor Machine Lovro Nola uoči događaja.

Organizatori svim zainteresiranima koji planiraju doći na Game Dev Career Day savjetuju da ponesu svoje životopise i radove kako bi ih mogli uručiti potencijalnim poslodavcima.

Prošlogodišnji GDCD okupio je 150 osoba u prostorima HUB385 te dodatnih 400 putem prijenosa u živo putem interneta iz svih krajeva Hrvatske i šire regije. Također, na prošlogodišnjem GDCD-u se direktno zaposlio čak petero ljudi.

"Posjetitelji i predavači su bili i više nego zadovoljni organizacijom eventa, jer se radi o jedinstvenom eventu koji na jednom mjestu okuplja game developere i ljude koji se žele profesionalno baviti game developmentom. Uvijek ima mjesta za napredak i ovim putem se opet zahvaljujemo svima na povratnim informacijama koje su nam bile korisne kako bismo što bolje organizirali ovogodišnji Game Dev Career Day", rekli su iz Machine.

Karte za event mogu se kupiti putem Entrio sustava.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. travanj 2024 12:35