DUGO IŠČEKIVANI NASLOV

OBJAVLJEN NOVI TRAILER ZA VIDEO IGRU 'THE LAST OF US PART II' Najava dolazi nedugo nakon što su na poznatom forumu osvanuli bitni detalji iz same igre

 SONY/PLAYSTATION/NAUGHTY DOG
 

Najava za nadolazeću video igru "The Last of Us Part II", naslov koji će moći igrati isključivo vlasnici Sonyjeve PlayStation 4 igraće konzole, objavljen je u srijedu te prikazuje sljedeće poglavlje Elliejine i Joelove priče.

"Nakon što nasilni događaj poremeti relativni mir koji je pronašla u Jacksonu, Ellie kreće u osvetnički pohod. Dok jednog po jednog odgovornog privodi pravdi, suočava se i s razornim fizičkim i emocionalnim posljedicama svojih postupaka", stoji u objavi iz PlayStationa. PlayStation Hrvatska potvrdio je putem objave za medije da je "The Last of Us Part II" lokaliziran na hrvatski jezik.

Objava najave dolazi nešto više od tjedan dana nakon što su PlayStation i autori video igre, studio za razvoj Naughty Dog, potvrdili da će prethodno do daljnjega odgođena igra izaći 19. lipnja ove godine.

SONY/PLAYSTATION/NAUGHTY DOG

"The Last of Us Part II" novi je datum izlaska dobio nakon što su se 26. travnja u kasnim večernjim satima na internetskom forumu Resetera pojavile snimke iz igre koje su otkrile neke poprilično bitne detalje iz igre. Sony je 1. svibnja portalu GamesIndustry.biz potvrdio da je utvrdio identitete pojedinaca koji su sadržaj iz igre neovlašteno pustili u javnost te dodao da nije riječ o zaposlenicima Sonyjevog odjela za interaktivnu zabavu, a ni Naughty Doga, kako se prvotno nagađalo.

"The Last of Us Part II" na tržištu se trebao pojaviti 29. svibnja 2020. godine, međutim PlayStation je 2. travnja ove godine objavio da izlazak igre odgađa do daljnjega zbog izbijanja pandemije koronavirusa. "Kada je riječ o logistici, globalna nas kriza sprečavanja u izdavanju igre na način na koji to igrači zaslužuju", rekao je tada Sony.

SONY/PLAYSTATION/NAUGHTY DOG

Naughty Dog se također oglasio o odgodi izlaska igre: "Bili smo suočeni sa stvarnošću da zbog logističkih problema van naše kontrole igru ne bismo mogli izdati onako kako smo htjeli."

Naughty Dog je nadalje rekao da žele da svi igru mogu igrati otprilike u isto vrijeme te da svačije igračko iskustvo bude najbolje moguće. "To je značilo da igru moramo odgoditi do trenutka kada možemo riješiti logističke probleme", dodali su.

SONY/PLAYSTATION/NAUGHTY DOG

Prema originalnim planovima, igra je na tržište zapravo trebala doći 21. veljače 2020. godine, no kada je postalo izvjesno da to neće biti moguće, u listopadu prošle godine objavljeno je da će igra ipak izaći 29. svibnja 2020.

Studio Naughty Dog u ožujku se našao na udaru zbog ogromnih količina prekovremenih sati koje su njegovi zaposlenici morali odraditi kako bi na vrijeme završili igru "The Last of Us Part II"

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 19:57