ZAGREBAČKI VELESAJAM

POČINJE REBOOT INFOGAMER, JEDAN OD NAJVEĆIH GAMING SAJMOVA NA SVIJETU Posjetitelji će moći zaigrati najnovije igre stranih izdavača i domaćih studija

 

U svojoj osmoj godini održavanja, Reboot InfoGamer nastavlja tradiciju rušenja rekorda te i ove godine, od 12. - 17. studenog, postaje pravi grad elektroničke zabave i jedan od najvećih gaming sajmova na svijetu.

Na više od 21.500 kvadratnih metara izlagačkog prostora u čak osam dvorana Zagrebačkog Velesajma očekuje se više čak 100.000 posjetitelja iz regije i cijele Europe.

Na Reboot InfoGameru 2019 powered by A1 doslovno "zakoračite u novu generaciju videoigara" te iskusite najraskošnije izdanje sajma do sada, koji i ove godine fokus stavlja na najveće nove svjetske gaming blockbustere, predstavljanje više od 100 indie game developera iz cijele Europe, najnoviji gaming i VR hardver, vizualno impresvina finala esports turnira, brojne trgovine gaming merchandisea i hardvera.

Naravno, tu su i tradicionalni dnevni giveawayji na dva velika stagea Reboot InfoGamera.

Sony PlayStation, Activision, Wargaming, Ubisoft, Microsoft Xbox, Konami, Focus Home Interactive samo su neki od popularnih proizvođača i izdavača koji će ove godine predstaviti svoje najaktualnije gaming hitove.

Našu regiju će ove godine predstavljati brojni studiji od kojih neki najavljuju spektakularna pojavljivanja kao što su – Gamepires sa svojim svjetskim megahitom SCUM, Games Revolted s nadolazećim Phageborn Online Card Gameom, Mad Head Games s nedavno objavljenim i uspješnim ARPG-om Pagan Online.

Uz sve to očekuju nas i neki od najvećih proizvođača gaming hardvera (Logitech, HP, Asus, AOC, Lenovo, Red Dragon, EShark itd.) te velika Kviki Battle Royale Arena na čak 50 igrivih pozicija. U sklopu VR Arene, svi posjetitelji će imati priliku isprobati najnoviji OCULUS QUEST, prvi all-in-one gaming sustav za virtualnu stvarnost, dok će svi zaljubljenici u esport i ove će godine imati priliku uživo pratiti finale najvećeg regionalnog esport natjecanja u super atraktivnom ambijentu A1 Adria Liga powered by ESL.

Ulaznice možete kupiti na Zagrebačkom velesajmu, internetskoj stranici sajma Reboot InfoGamer te preko sustava Entrio. Prijevoz na Reboot InfoGamer i smještaj za vrijeme trajanja sajma ove godine organizira turistička agencija Uniline.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. travanj 2024 13:19