TESTIRANJE POČINJE OVOG VIKENDA

VIDEO: OBJAVLJENA NAJAVA DOMAĆE KARTAŠKE VIDEO IGRE 'PHAGEBORN ONLINE CARD GAME' U bespoštedne bitke za dominaciju možete ući i sami i sa saveznikom

Phageborn online card game / GAMES REVOLTED

 

Hrvatski studio za razvoj video igara Games Revolted u utorak je objavio prvu najavu za svoju nadolazeću kartašku video igru "Phageborn online card game" koja sadržava prizore iz same igre.

Iz najave se doznaje da će igrače Phageborna u bespoštednim bitkama za moć i dominaciju u svijetu mračne fantazije Issilithu predstavljat će moćni heroj - Avatar - kojeg će sami izabrati, a moći će također izabrati i frakciju kojoj će se prikloniti. Phageborn se može i igrati u formatima jedan-protiv-jednog i dvojica-protiv-dvojice.

 

"Nakon gotovo četiri godine aktivnog razvoja i nakon što smo s javnošću dijelili samo ono s čim smo bili zadovoljni, spremni smo baciti se u žrvanj! Tržište je krcato i konkurencija je velika, no smatramo kako potencijal žanra kartaških igara nije do kraja ispunjen. Naš plan je to promijeniti i upravo zato smo se odlučili na žanr kartaških igara", rekao je povodom objave najave Dominik Marić, izvršni direktor Games Revolteda.

GAMES REVOLTED

Članovi tima Games Revolted

 

Uz objavu prizora iz same igre, Games Revolted otvorio je i prijave za testiranje igre koja se trenutno nalazi u beta fazi. Prva krug testiranja održat će se 27. i 28. srpnja, i to ekskluzivno na platformi za digitalnu distribuciju video igara Steam. Sudionici testiranja bit će nasumično odabrani i kontaktirani putem emaila sa svim potrebnim informacijama.

Phageborn online card game / GAMES REVOLTED

Frakcija "Oblivion"

 

Phageborn će se kasnije ovog ljeta moći igrati putem "ranog pristupa", odnosno Early Access modela. Kako kažu iz Games Revolteda, Phageborn će u konačnici biti "buy-to-play" (igrači će igru morati kupiti da bi je igrali, za razliku od, primjerice, igara koje se plaćaju putem pretplate op.a.) premium igra u kojoj će se dodatno naplaćivati isključivo kozmetički dodaci.ž

Phageborn online card game / GAMES REVOLTED
 

Phageborn online card game kombinira bogat i razrađen svijet mračne fantazije s jedinstvenim i dubokim strateškim iskustvom kartaške igre.

Više na Jutarnjem...


Izdvajamo