TESTIRANJE POČINJE OVOG VIKENDA

VIDEO: OBJAVLJENA NAJAVA DOMAĆE KARTAŠKE VIDEO IGRE 'PHAGEBORN ONLINE CARD GAME' U bespoštedne bitke za dominaciju možete ući i sami i sa saveznikom

 Phageborn online card game / GAMES REVOLTED
 

Hrvatski studio za razvoj video igara Games Revolted u utorak je objavio prvu najavu za svoju nadolazeću kartašku video igru "Phageborn online card game" koja sadržava prizore iz same igre.

Iz najave se doznaje da će igrače Phageborna u bespoštednim bitkama za moć i dominaciju u svijetu mračne fantazije Issilithu predstavljat će moćni heroj - Avatar - kojeg će sami izabrati, a moći će također izabrati i frakciju kojoj će se prikloniti. Phageborn se može i igrati u formatima jedan-protiv-jednog i dvojica-protiv-dvojice.

"Nakon gotovo četiri godine aktivnog razvoja i nakon što smo s javnošću dijelili samo ono s čim smo bili zadovoljni, spremni smo baciti se u žrvanj! Tržište je krcato i konkurencija je velika, no smatramo kako potencijal žanra kartaških igara nije do kraja ispunjen. Naš plan je to promijeniti i upravo zato smo se odlučili na žanr kartaških igara", rekao je povodom objave najave Dominik Marić, izvršni direktor Games Revolteda.

/ GAMES REVOLTED
Članovi tima Games Revolted

Uz objavu prizora iz same igre, Games Revolted otvorio je i prijave za testiranje igre koja se trenutno nalazi u beta fazi. Prva krug testiranja održat će se 27. i 28. srpnja, i to ekskluzivno na platformi za digitalnu distribuciju video igara Steam. Sudionici testiranja bit će nasumično odabrani i kontaktirani putem emaila sa svim potrebnim informacijama.

Phageborn online card game / GAMES REVOLTED
Frakcija "Oblivion"

Phageborn će se kasnije ovog ljeta moći igrati putem "ranog pristupa", odnosno Early Access modela. Kako kažu iz Games Revolteda, Phageborn će u konačnici biti "buy-to-play" (igrači će igru morati kupiti da bi je igrali, za razliku od, primjerice, igara koje se plaćaju putem pretplate op.a.) premium igra u kojoj će se dodatno naplaćivati isključivo kozmetički dodaci.ž

Phageborn online card game / GAMES REVOLTED

Phageborn online card game kombinira bogat i razrađen svijet mračne fantazije s jedinstvenim i dubokim strateškim iskustvom kartaške igre.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 06:46