IZ SVEG GLASA

Adele poručila producentu Davida Bowiea: 'Puši k****'

Adele
 Mario Anzuoni / REUTERS
Visconti je prošlog tjedna izjavio kako "znamo da Adele ima sjajan glas, ali je upitno je li to doista njen glas ili je njime manipulirano"

Adele, jedna od najvećih pop zvijezda današnjice čije se bogatstvo procjenjuje na više od 100 milijuna eura, nije mogla otrpjeti kritiku, pa kad ta dolazi i od Tonyja Viscontija, producenta koji je radio s pokojnim Davidom Bowiejem od njegova drugog albuma iz 1969. pa sve do posljednjeg albuma 'Blackstar'.

Naime, Visconti je prošlog tjedna u intervjuu za Daily Mirror, govoreći o kompjuteriziranim glasovima, izjavio kako "znamo da Adele ima sjajan glas, ali je upitno je li to doista njen glas ili je njime manipulirano".

Adele je tokom svog nedavnog koncerta iskoristila priliku i obrušila se na Viscontija. "Neki tupan pokušao je reći da na snimci nije moj glas", rekla je publici i nastavila: "Puši k****".

Ruku na srce, kad smo već kod pjevačkih kvaliteta, teško je ne prisjetiti se njenog katastrofalnog nastupa na dodjeli nagrada Grammy u veljači, kada je zgranula gledatelje izrazitom lošom izvedbom pjesme 'All I Ask'. Taj fijasko pripisan je tehničkim problemima.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 01:31