ULAZNICE PLANULE

AUDIOVIZUALNI SPEKTAKL Yammat Loves !!! (Chk Chk Chk) rasprodan, uskoro veliki Yammat Loves New York party u Laubi! Uskoro detalji...

 

Iznimno velik interes za prvim u nizu “Yammat Loves - fueled by Cockta” rođendanskih partyja rezultirao je činjenicom da su ulaznice za Yammat Loves !!! (Chk Chk Chk) party u Tucmanu 06. travnja u samo četiri dana prodaje ­- planule!

S obzirom na izvrsne reakcije na Tucman, iz Yammata najavljuju veliki Yammat Loves New York party 21.travnja u Laubi.

"Bit će to sjajan audiovizualni doživljaj u kojem ćemo na jednu noć povezati New York, Ibizu i Zagreb – naime, glazbene temelje i korijene Manhattana i Afrike pažljivo ćemo začiniti vizualnim prstohvatima Cirque Du Soleila, te uz pomno birane vrhunske glazbene selektore dočarati plesnu zabavu svjetskog kalibra u Zagrebu, barem na jednu noć", otkriva Alen Balen, glavni urednik i direktor Yammata.

Glavni urednik i direktor Yammata, Alen Balen

U međuvremenu Vas vodimo iza kulisa prošlogodišnjeg Yammatova 3 fueled by Cockta u filmu kojega redateljski potpisuje Andrea Buča, otkrivajući kako se priprema i realizira Yammatov najpoznatiji, sada već legendarni zagrebački tulum - Yammatovo.

Svima koji su ostali bez ulaznica za Yammat Loves Chk Chk Chk na raspolaganju ostaje Yammatov radijski program na 102.5 MHz ili yammat.fm u kojem će najbrži i najsretniji putem nagradnih igara biti u prilici osigurati poneko mjesto u Tucmanu, ali i na sljedećem Yammat Loves New York partyju, za kojega detalji slijede uskoro.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 01:47