SPEKTAKULARNO

BIG BEACH TAKEOVER NA FRESH ISLAND FESTIVALU Sean Paul i Rae Sremmurd nastupaju na posebno dizajniranoj pozornici

 Marko Delbello Ocepek / PRESS
Jedan od najboljih svjetskih hip-hop i RNB festivala Fresh Island najavljuje najveći europski party na plaži.

Big Beach Takeover zatvorit će šesto izdanje Fresh Island festivala spektakularnim nastupom Sean Paula i Rae Sremmurda koji će svojim hitovima rasplesati sve ljubitelje urbane glazbe. Big Beach događaj održat će se na plaži Zrće 13. srpnja, zadnjeg dana Festivala.

Rae Sremmurd

Program Big Beach Takeovera počinje već u 20 sati, a posjetitelji će uživati u koncertima trenutno najvećih zvijezda hip-hop glazbe na svijetu. Sean Paul i Rae Sremmurd nastupit će na posebno dizajniranoj pozornici na kojoj će izvesti neke od hitove koji već mjesecima vladaju svjetskim glazbenim ljestvicama.

Sean Paul

Black Beatles Rae Sremmurda oduševit će sve ljubitelje hip-hopa, dok će Sean Paul pjesmama kao što su Baby Boy i No Lie na Zrće donijeti dašak vrućeg karipskog ljeta. Big Beach događaj završava u 02 sata, a nezaboravni provod nastavlja se after partijima u klubovima Kalypso, Papaya i Aquarius na plaži Zrće.

Fresh Island festival održava se na plaži Zrće od 11. do 13. srpnja, dok zagrijavanje počinje već 8. srpnja. Uz Sean Paula i Rae Sremmurda, na festivalu će nastupiti i Young Thug, French Montana, Lady Leshurr, DJ Jazzy Jeff, Westwood i brojni drugi. Program vodi britanska voditeljica Maya Jama. Fresh Island festival jedan je od najboljih europskih glazbenih festivala te će i ove godine staviti Hrvatsku na kartu nezaobilaznih svjetskih festivalskih destinacija.

Fresh Island i ove godine na Zrću.
Marko Delbello Ocepek / PRESS

Ulaznice za Fresh Island festival mogu se kupiti u sustavu Eventim kao i na izdvojenim INA benzinskim postajama po cijeni od 489 kuna za trodnevnu festivalsku ulaznicu i one uključuju Big Beach događaj. Cijena samo jednodnevne ulaznice za Big Beach Takeover je 289kn, a cijena VIP Big Beach Takeover jednodnevne ulaznice je 659kn.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 22:59