LIJEČNIK PROGNOZIRAO OPORAVAK

Bonu se vratio glas, U2 nastavlja europsku turneju do kraja

    AUTOR:
  • OBJAVLJENO:
  • 03.09.2018. u 10:36

Screenshot / YOUTUBE

BERLIN - Frontman irske glazbene grupe U2, Bono, koji je u subotu usred koncerta u Berlinu izgubio glas, na zadovoljstvo obožavatelja nastavit će europsku turneju do kraja jer je liječnik koji ga je pregledao ustanovio da će se njegove glasnice oporaviti.

 

"Pregledao me sjajan liječnik i uz njegovu pomoć moj glas će se oporaviti pa ću moći 'otpjevati' cijelu turneju", stoji u priopćenju objavljenom u nedjelju navečer na internetskoj stranici irske glazbene grupe.

 

"Sretan sam, a i laknulo mi je jer je liječnik isključio mogućnost većih komplikacija na glasnicama. Na koncertu u Berlinu atmosfera je bila iznimna. Činilo se da će to biti jedna od onih nezaboravnih noći... no na kraju nije tako ispalo. S nestrpljenjem iščekujemo da ondje ponovno zapjevamo 13. studenoga", napisao je Bono.

 

U2 je u subotu nakon samo nekoliko pjesama morao prekinuti koncert u Berlinu kojemu je prisustvovalo više tisuća ljudi jer je Bono ostao bez glasa.

 

"Jako nam je žao zbog večerašnjeg prekida koncerta. Bono je bio u punoj formi i glas mu je bio u izvrsnom stanju uoči koncerta, ali nakon nekoliko pjesama potpuno ga je izgubio", napisala je rock grupa u priopćenju objavljenom na svojoj internetskoj stranici.

 

Mediji su nagađali kako je gubitak glasa možda uzrokovao uređaj za dimne efekte.


Besplatno se prijavite na portala Jutarnji.hr
Tagovi

Izdvajamo