LIJEČNIK PROGNOZIRAO OPORAVAK

Bonu se vratio glas, U2 nastavlja europsku turneju do kraja

AUTOR:
 • OBJAVLJENO:
 • 03.09.2018. u 10:36

 • Screenshot / YOUTUBE

  BERLIN - Frontman irske glazbene grupe U2, Bono, koji je u subotu usred koncerta u Berlinu izgubio glas, na zadovoljstvo obožavatelja nastavit će europsku turneju do kraja jer je liječnik koji ga je pregledao ustanovio da će se njegove glasnice oporaviti.

   

  "Pregledao me sjajan liječnik i uz njegovu pomoć moj glas će se oporaviti pa ću moći 'otpjevati' cijelu turneju", stoji u priopćenju objavljenom u nedjelju navečer na internetskoj stranici irske glazbene grupe.

   

  "Sretan sam, a i laknulo mi je jer je liječnik isključio mogućnost većih komplikacija na glasnicama. Na koncertu u Berlinu atmosfera je bila iznimna. Činilo se da će to biti jedna od onih nezaboravnih noći... no na kraju nije tako ispalo. S nestrpljenjem iščekujemo da ondje ponovno zapjevamo 13. studenoga", napisao je Bono.

   

  U2 je u subotu nakon samo nekoliko pjesama morao prekinuti koncert u Berlinu kojemu je prisustvovalo više tisuća ljudi jer je Bono ostao bez glasa.

   

  "Jako nam je žao zbog večerašnjeg prekida koncerta. Bono je bio u punoj formi i glas mu je bio u izvrsnom stanju uoči koncerta, ali nakon nekoliko pjesama potpuno ga je izgubio", napisala je rock grupa u priopćenju objavljenom na svojoj internetskoj stranici.

   

  Mediji su nagađali kako je gubitak glasa možda uzrokovao uređaj za dimne efekte.

  Tagovi

  Izdvajamo