EKSKLUZIVNA PREMIJERA SPOTA

BORIS I NATAŠA SNIMILI DUET KOJI ĆE VAS OBORITI S NOGU Video atmosferom podsjeća na 'Twin Peaks', naša lijepa glumica u njemu igra nesretnu bogatašicu

Boris Štok i Nataša Janjić
 Sanjin Kaštelan
 

"Još uvijek" je drugi singl s nadolazećeg albuma Borisa Štoka, a riječ je o hipnotičnoj i modernoj electro pjesmi, čiju mističnost dodatno upotpunjuje gostujući vokal glumice Nataše Janjić.

- Pjesmom 'Još uvijek' najavljujem rad na novom albumu koji planiram objaviti na proljeće. Ovaj singl zvukom i produkcijom ima onu posebnu dark electro, retro vibru '80-ih, a radi se o jednoj divnoj suradnji i spoju dva medija: glazbe i kazališta.

Naime, htio sam nešto potpuno drugačije i svježe, neki novi izazov. Dosad sam već radio duete s Josipom Lisac i Yayom, pa me zanimalo kako bi to sve izgledalo i zvučalo s Natašom kojoj glazba nije prva ekspresija - sve u svemu, jako sam sretan i zadovoljan konačnim rezultatom.

Pjesma je dobila taj lijepi melodični muško/ženski dualitet koji sam tražio, a pritom se nije izgubila moja prepoznatljivost u zvuku, vokalu i stilu, pa vjerujem da će se i publici jako svidjeti - kaže Boris.

A o svojem "izletu" u pjevačke vode Nataša Janjić je rekla:

- Singl žanrovski baš pripada glazbi koju inače i sama slušam, to je taj electro pop, a čim mi je Boris poslao demo snimku, pjesma mi se svidjela na prvo slušanje i odmah sam prihvatila prijedlog da je otpjevam zajedno s njim.

Nadam se da će se i publici svidjeti ovaj moj mali izlet, nemam glazbene pretenzije, ali priznajem da volim pjevati i to mi je jedna druga vrsta scenskog izražavanja koje je itekako blisko glumi.

Autori pjesme su Boris Štok i Darko Terlević (The Siids), a za miks je zaslužan Matej Zec. Spot je režirala Marcella Zanki, direktor fotografije je Dario Radusin, a za kostime i šminku pobrinule su se Katarina Erdeljan i Vinka Mitrov. Marcella Zanki spot je zamislila kao retro priču smještenu u Italiji ili Provansi, a ambijent jedne vile u Moščeničkoj Dragi poslužio je kao savršena kulisa.

Vanja Tataj

- Spot je vizualno jako atraktivan, atmosferom donekle podsjeća na 'Twin Peaks', sve je smješteno u '80-e, a ja igram nesretnu bogatašicu. S veseljem sam se prepustila toj ulozi, pomagala sam Borisu, iako u spotu imam dosta solo kadrova, jer priča i jest o nekoj mojoj usamljenosti. Boris mi je pustio da budem zvijezda spota, a on je zvijezda pjesme - kroz smijeh kaže Nataša.

"Još jednom" i ostale uspješnice Borisa Štoka uživo možete poslušati već 8. studenoga u zagrebačkom klubu Sax!, gdje će se ovom riječkom glazbeniku na pozornici pridružiti i Nataša Janjić.

Karte po cijeni od 50 kuna u pretprodaji potražite isključivo na blagajni kluba, a sve ostale informacije saznajte putem Facebook eventa.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. travanj 2024 20:32