'STAVILI SU MI RIJEČI U USTA'

'BREJKERSI SU STARE KOSTI KOJE SE NE LOME TAKO LAKO!' Gitarist Partibrejkersa Anton opovrgnuo medijske napise da bend 'više ne postoji'

 Damir Krajac / HANZA MEDIA

Vijest da se raspadaju Partibrejkersi, jedan od najznačajnijih i najdugovječnijih rock bendova s ovih prostora, koju su objavile najtiražnije srpske novine Blic, opovrgnuo je Nebojša Antonijević Anton putem Facebook stranice benda Partibrejkers.

Nakon 35 godina uspješne karijere u Partibrejkersima, pjevač Zoran Kostić Cane već radi s bendom Škrtice, a Anton, druga osovina grupe, nedavno je oformio svoj bend s dva preostala člana Brejkersa.

- Svašta je bilo između nas i dobro je da čovjek shvati da se nikad ne veže za jednu stvar. Brejkersi su velika stvar mog života, zaista. Ali ako se samo za to vežeš, onda si promašio - izjavio je Nebojša Antonijević Anton, gitarist benda.

Zagreb, 161216.
Subiceva 2.
Koncert beogradskog rock benda Partibrejkers odrzan u Tvornici kulture.
Foto: Damir Krajac / CROPIX
Damir Krajac / HANZA MEDIA
Anton i Cane

Zagreb, 300116.
Velesajam, Paviljon 9.
Festival Brijacnica, nastupili Yellov Buzz, Mort, Black Box Revalation, Kawasaki 3P, Partibrejkers.
Na fotografiji: Partibrejkers, Zeljko Kostovic Cane.
Foto: Damir Krajac / CROPIX
JL
Damir Krajac / HANZA MEDIA

- Cane i ja smo radili zajedno i apsolutno je bilo nebitno tko je što napisao. Pa zato smo bend! Čim krene dijeljenje na titule, čim krene ego da se napuhuje... To je bolest ovog svijeta u ovom trenutku - rekao je u razgovoru za kulturni dodatak Blica 'Pop&Kultura' gitarist benda Partbrejkers.

Ističe pak da se on i Cane međusobno podržavaju.

Imao je prilike i čuti Canetove Škrtice.

- Putovali smo jednom negdje i onda se Cane htio pohvaliti, donio je i pustio pjesme sa probe. Meni je to bilo super - ispričao je.

Na pitanje kako će se zvati nova grupa i album na kojem trenutno radi, Anton je rekao da će ime benda ići uz njegovo ime, jer je to njegov prvi album.

- Bit će nešto. Stalno se zezamo, zovem ih 'Teški hipici', svi smo se zabradili i svi smo fantastično raspoloženi - dodao je.

Na albumu će biti devet pjesama koje će otpjevati upravo Anton, iako je u Brejkersima uglavnom bio prateći vokal.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 02:44