SPEKTAKULARNA TURNEJA

BUBLÉ UOČI NASTUPA U ZAGREBU SNIMIO VIDEO PORUKU ZA FANOVE 'Ne mogu dočekati da vas vidim! Dođite da zajedno proslavimo ljubav i uživamo u njoj'

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 10.09.2019. u 11:51

Michael Buble performs in concert at Madison Square Garden in New York., Image: 460698090, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Press Association
Profimedia, Press Association

Michael Bublé

 

Još samo šest dana ostalo je do nastupa kanadske superzvijezde u zagrebačkoj Areni. Michael Bublé u Hrvatsku dolazi 16. rujna sa svojim spektakularnim showom "An Evening With Michael Bublé", koji je do sad pogledalo blizu milijun obožavatelja.

Promo
 

Ova povratnička turneja najuspješnija je do sad, a priliku da uživaju u njegovim hitovima dobili su i fanovi iz domovine njegova djeda Mihovila, koji je podrijetlom iz Trogira. Upravo je Mihovil, kako Michael često ističe, imao veliki utjecaj na to što se on danas bavi glazbom. Odrastao je slučajući djedove jazz ploče, a na njegov nagovor prijavio se u show za mlade talente na kojemu je pobijedio sa 17 godina.

Bubléu će ovo biti jedini koncert u regiji i prvi u nastavku europskog dijela turneje, stoga i ne čudi navala publike iz susjednih zemalja. A kako bi se zahvalio na potpori, poslao je video poruku.

 

- Ne mogu dočekati da vas vidim sve u Zagrebu! Zato dođite da zajedno proslavimo ljubav i uživamo u njoj - poručio je Bublé obožavateljima.

No nisu samo hitovi razlog zbog kojeg milijunska publika dolazi na njegove koncerte, već i vrhunska produkcija koja garantira spektakularan show. Da je riječ o iznimnom umjetniku govori i to što ga kritičari uspoređuju s Frankom Sinatrom jer izgledom, stavom i stilom pjevanja neodoljivo podsjeća na ovog najutjecajnijeg pjevača i glumca 20. stoljeća.

Michael Bublé u Zagrebu će predstaviti posljednji, deseti  album ("love"). Nazvao ga je, objašnjava, jednostavno  ("ljubav") jer to je ono što nas pokreće. Ujedno je to i posveta ljubavi koja mu je posljednje tri godine bila glavni pokretač u suočavanju s teškom bolešću najstarijeg sina, petogodišnjeg Noe, kojemu je dijagnosticiran rak jetre. Skromna glazbena zvijezda otpočetka ništa nije tajila obožavateljima, a oni su mu uz obitelj i prijatelje bili velika potpora, stoga se u javnosti često upravo njima zahvaljuje što su bili uz njega u tim najgorim trenucima.

Ulaznice za Bubléov spektakl u Areni Zagreb mogu se kupiti putem sustava eventim.hr te na njihovim prodajnim mjestima.

 

Više na Jutarnjem...


Izdvajamo