HOUSE RAJ

DEFECTED SE VRAĆA U SVOJU HRVATSKU OAZU U TISNOM Priprema se novi stage, više boat partyja i radionice joge

 DEFECTED
 

Vjerojatno najveći house autoritet na svijetu, Defected, i ovo se ljeto vraća u svoju hrvatsku oazu u The Garden Resortu u Tisnom, i to od 8. do 13. kolovoza.

Ovih su dana objavljena sva glazbena imena, njih 90-ak, među kojima su Honey Dijon, Masters At Work, Purple Disco Machine, Derrick Carter, Armand Van Helden, Claptone, Roger Sanchez, Dennis Cruz i brojni drugi predvodnici žanra.

Od noviteta valja istaknuti da je u pripremi novi stage nazvan Terrace, koji će biti platforma za mlade talentirane glazbene nade i blago dnevno utočište za one koji žele predahnuti od špice na plaži. Za nastup na Terraceu mogli su se prijaviti svi zainteresirani entuzijasti, a selekciju je odradilo iskusno uho Weza Saundersa.

DEFECTED

Također, povećava se i frekvencija kojom će ploviti poznati party brod za koji se uvijek traži ulaznica više - u šest dana festivala, u raznim dijelovima dana, održat će se 18 plovećih zabava na kojima će kormilo preuzeti labeli bliski Defectedu, poput Glitterboxa, Classic Music Companyja, DFTD-a i Café Mamba.

Nastavljaju se i after party programi na kojima se dočekuje jutro u poznatom utočištu Barbarellas koje je prestižni DJ Mag stavio na 32. mjesto 100 najboljih klubova u svijetu. Balans je sve, pa idilične noći treba upotpuniti i odmorom, za što će biti organizirane i radionice meditacije, joge i minfulnessa. Festivalske ulaznice za posjetitelje iz regije dostupne su na Entriju za 500 kuna, dok se dnevne mogu naći u rasponu od 120 do 200 kuna, ovisno o danu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 18:39