OČEKUJE SE NOVI ALBUM

EMINEM SE VRATIO BEZ DLAKE NA JEZIKU Popljuvao Trumpa i poslao poruku fanovima: Ili si za, ili si protiv!

 YouTube
 

Eminem se sinoć na dodjeli hip-hop nagrada BET vratio glasan i bez dlake na jeziku uz freestyle rap posvećen Donaldu Trumpu. Kako se može čuti u videu, Eminem je u rimi kazao za Trumpa: "Rasizam je jedina stvar za koju je fantastičan... Dobiva nevjerojatnu reakciju kada napada NFL pa se fokusiramo na to, umjesto da govorimo o Portoriku i reformi zakona o oružju u Nevadi. Sve te užasne tragedije a njemu je dosadno i radije bi pokrenuo oluju na Twitteru s Packersima."

Svojim fanovima koji podržavaju Trumpa slavni reper je prilikom nastupa poručio: "Svaki moj fan koji ga podržava - povlačim crtu u pijesku, ili si za ili si protiv. A ako se ne možeš odlučiti koga više voliš ili uz koga bi trebao stati, učinit ću to ja za tebe... Volimo našu vojsku i volimo našu zemlju, ali je*eno mrzimo Trumpa - je*i se!"

Inače, sve se glasnije priča o novom Eminemovom diskografskom izdanju koje bi bilo prvo nakon albuma 'The Marshall Mathers LP 2' objavljenog 2013. godine. Prije godinu dana Eminem je objavio pjesmu 'Campaign Speech' te najavio da radi na novom albumu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. travanj 2024 00:07