PUBLIKA U ZANOSU

FOTO: Bajaga i Instruktori raspjevali Osječane, pogledajte kako je izgledao koncertu koji je trajao gotovo dva i pol sata

 CROPIX
 

Dobri stari rock s puno emocija priuštio je u subotu navečer Momčilo Bajagić Bajaga sa svojim Instruktorima u osječkoj dvorani Gradski vrt. Gotovo dva i pol sata trajala je svojevrsna retrospektiva sjajnog kantautora i pjevača koji sa svojim bendom već 33 godine puni koncertne dvorane i osvaja publiku svih generacija, koja je i Osijeku zanosno činila veliki zbor otpjevavši s njime sve pjesme koje su se našle na repertoaru osim jedne nove, koju su u Osijeku premijerno izveli i koja će se naći na njihovom novom albumu koji izlazi sljedeće godine.

Osijek, 091217.
Koncert Bajage i Instruktora u prepunoj dvorani Gradski vrt u Osijeku. 
 Foto: Emica Elvedji / CROPIX
CROPIX

Ne sumnjamo da će i to biti veliki hit. Bajagin koncert bio je svojevrsni uvod u bogat koncertni prosinac u Osijeku iz kojeg izdvajamo koncert i promociju novog albuma Mije Dimšić u petak 22. prosinca u podne u sklopu Adventa u Osijeku te istoga dana, ali od 20 sati u dvorani Gradski vrt veliki koncert Đorđa Balaševića. Vrhunac će biti novogodišnji doček uz dvije pozornice u centru Osijeka. Na jednoj će biti Zvonko Bogdan, a na drugoj Detour.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 16:49