PARTY DESTINACIJA

FOTO: ČAROBNI #WELOVESOUND FESTIVAL RASPLESAO ZAGREB U dva dana najbolji svjetski techno i house DJ-evi napravili tulum za pamćenje

 Filip Popović / Filip Popović

Novi zagrebački festival #WELOVESOUND, na kojem su plesale tisuće gostiju, ispunio je sva očekivanja. Čarobni open air, kakav Zagreb do sada nije imao, dugo će se prepričavati. Plesna energija izvrsno se uklopila u za ovu prigodu posebno uređen dio sportskog parka Mladost. Organizatori su izvrsno spojili prirodno okruženje i uređenje kojima su dominirala stabla te cvijeće s glazbom svjetskih DJ-eva kao što su Timo Maas, Tini, Valentino Kanzyani, Enzo Siragusa i Marioano Mateljan.

Pod proljetnim zagrebačkim nebom uživali su i glumci Miran Kurspahić te Slavko Sobin, voditeljica Darija Mikulandra Žanetić, glazbenik Luka Nižetić, glavna urednica portala Buro247 Ana Pavić, modni dizajner Luka Grubišić, arhitektica Nina Mia Čikeš, manekenka Luna Valas, umjetnica Mirta Pejić i mnogi drugi.

Tijekom dva festivalska dana, neki od najboljih svjetskih techno i house DJ-eva rasplesali su tisuće ljubitelja elektroničke glazbe. Ovim događajem Zagreb je pokazao da je spreman za veliki festival i uvrstio se na popis proljetnih party prijestolnica Europe.

Prvog su dana zagrebački klubovi Bogaloo i The Best bili ispunjeni do posljednjeg mjesta. Legenda Chris Liebing u svom je prepoznatljivom stilu ponovno pokazao zašto ga hrvatska publika toliko voli. Njemačka DJ zvijezda Loco Dice, jedno od najvećih imena svjetske scene, u The Bestu je napravio pravi tulum.

Druge se pak noći Festival preselio u klub Johann Franck, gdje su nastupili Timo Maas i legenda hrvatske elektorničke scene - Felver. U isto vrijeme, u klubu Opera gostovao je engleski DJ Miguel Campbell, koji je u Zagreb došao s turneje u Australiji, a u nezaboravnom nastupu koji je trajao sve do zore pridružili su mu se pariški DJ Gauthier DM i Ivan Mastermix. Za one najupornije, provod se nastavio u nedjelju ujutro u klubu The Best uz Archieja Hamiltona, Enza Siragusu i Mariana Mateljana iz Fuse London kolektiva.

Festival #WELOVESOUND održao se u suradnji s Gradom Zagrebom i TZ grada Zagreba, a cilj festivala je postati tradicionalnim dijelom zagrebačke zabavne ponude.

#WELOVESOUND organizira iskusna ekipa koja stoji iza jednog od najboljih festivala u Hrvatskoj SONUS, koji godinama na Pag dovodi desetke tisuća mladih željnih dobre zabave. Uz vrhunske DJ-eve i produkciju koja ostavlja bez daha, festival koji širi dobre vibracije ucrtao je Zagreb na kartu najpoželjnijih party destinacija.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 15:17